ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ – ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΝΟΣ, €55.500.000 ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ΣΤΗΝ ATTICA BANK

by on 12 December 2017

Πέφτει πλέον η αυλαία της καταστροφικής επένδυσης της διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην ΑΜΚ της ATΤICA BANK !

Η τράπεζα ανακοίνωσε τη σύγκληση Γ.Σ. για να λάβει απόφαση για τη διενέργεια νέας ΑΜΚ, κάτι που πρακτικά σημαίνει το μηδενισμό του κεφαλαίου που επενδύθηκε!

Ήδη η μετοχή της ATTICA BANK αποτιμάται στα 0,03 ευρώ και στη σημερινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου κατέγραψε ραγδαία πτώση της τάξεως περίπου του 30%,  γεγονός που προμηνύει την απελπιστική εικόνα της νέας ΑΜΚ!

Η ανακοίνωση της νέας ΑΜΚ πρακτικά σημαίνει ότι το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ως παλαιός μέτοχος θα κληθεί να συνεισφέρει ανάλογα με την πρότερη συμμετοχή του και σε αυτήν την περίπτωση υφίστανται δύο επιλογές:

Το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ είτε

Α) Θα επενδύσει εκ νέου, εξαϋλώνοντας έτι περαιτέρω τη ρευστότητα του ταμείου

είτε

Β) Θα αρνηθεί να συμμετάσχει, χάνοντας οριστικά και αμετάκλητα τα 55,5 εκατ. ευρώ

Συνάδελφοι,

Οι εξελίξεις αυτές οριστικοποιούν πλέον την απώλεια των χρημάτων της επένδυσης των 55,5, εκατ. ευρώ και καθιστούν επιτακτική και άμεση την αναζήτηση των ευθυνών όσων έλαβαν αυτήν την καταστροφική απόφαση που απομείωσε στο ½ τη ρευστότητα του ταμείου, οδηγώντας στα βράχια την επικουρική μας ασφάλιση και σύνταξη!

Καλούμε όλα τα μέλη του επικουρικού μας ταμείου σε ετοιμότητα και εγρήγορση, ενώπιον των κρίσιμων εξελίξεων. Οι διοικούντες το ταμείο περί άλλα τυρβάζουν και μοναδική τους έγνοια είναι να προχωρήσουν σε νέα τροποποίση του καταστατικού προκειμένου να μπορούν να διαλύσουν το ταμείο! Πλέον ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί την παρακμάζουσα κατάσταση που επικρατεί στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ…

  • Μη δίνετε σημασία στα κελεύσματα αυτών που κατέστρεψαν την επικουρική μας ασφάλιση!

  • ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ! Καμία απάντηση στην καταστροφική διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

  • Όποιος συμμετάσχει στις προωθούμενες τροποποιήσεις καθίσταται αυτομάτως συνυπεύθυνος των ολέθριων επιλογών της διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ!

ΕΑΠ π. ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ – eapeaedo