ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΧΑΔΙ 500 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ! ΣΕ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΑΞΙΑΣ 80 ΛΕΠΤΩΝ…

by on 21 September 2019

Eπέβαλαν πρόστιμο… 500 ευρώ (μόνο!) για ένα κουλούρι που ο φούρνος πουλούσε 80 λεπτά. Στο πλαίσιο ερευνών στον Πύργο Ηλείας για την έκδοση αποδείξεων, πραγματοποιήθηκε έφοδος σε φούρνο της πόλης...

Συγκεκριμένα εντοπίστηκε γυναίκα με κουλούρι στα χέρια, χωρίς όμως να κρατά απόδειξη. Τότε άρχισε ο εφιάλτης για τον φούρναρη.

Ο ιδιοκτήτης του φούρνου υποστήριξε ότι η πελάτισσα ήταν η μητέρα του και ότι της χάρισε το κουλούρι, για αυτό δεν είχε εκδώσει απόδειξη.

Οι ελεγκτές ζήτησαν τότε από τον καταστηματάρχη τη μνήμη της ταμειακής μηχανής που έδειξε ότι εκείνη την ημέρα η συνολική αξία των αποδείξεων ανερχόταν στα 70 ευρώ περίπου.

Θεώρησαν, τότε, ότι ο τζίρος για τον οποίο κόπηκαν αποδείξεις είναι λίγος και ότι ο ιδιοκτήτης του φούρνου δεν εκδίδει όλες τις αποδείξεις με αποτέλεσμα να του επιβάλλουν το πρόστιμο για τη μη έκδοση απόδειξης για το κουλούρι.

Η μητέρα του φούρναρη παρακάλεσε να μην επιβάλλουν το πρόστιμο αλλά οι ελεγκτές ήταν ανένδοτοι και το πρόστιμο επιβλήθηκε κανονικά.

protothema.gr

Που ακούστηκε, ότι έχει το δικαίωμα ο γιος να δίνει κουλούρι στην ηλικιωμένη μητέρα του και χωρίς απόδειξη ! Απορώ γιατί του επιβλήθηκε πρόστιμο – χάδι 500 ευρώ και δεν προχώρησαν στην προφυλάκιση του !