ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ…

by on 25 Ιουνίου 2015

Του Νίκου Πάσχου

Όταν ο Αντώνης Σαμαράς έστηνε κάμερες στο Ζάππειο για να πει αυτά που είπε τότε, όσοι διέθεταν λίγη λογική, κατάλαβαν ότι πρόκειται για μια περίπτωση κλασικού λαϊκιστή, παύλα, τενεκέ και όχι για έναν σοβαρό δεξιό πρωθυπουργό αυτής της χώρας. Έστρωνε το χαλί, έσπρωχνε με το ζόρι, δημιουργούσε μια τεραστία βάση – δεξαμενή ψηφοφόρων που θα κατέληγαν στον ΣΥΡΙΖΑ με μαθηματική ακρίβεια χιλιοστού. Όταν διέγραφε τον Πάνο Καμμένο από την Ν.Δ, ίδρυσε τους ΑΝΕΛ. Αυτός, όχι ο Καμμένος !!! Γιατί απλά η Ντόρα ως «μπουνταλού», δεν κατάλαβε ποτέ στη ζωή της, ότι οι δεινόσαυροι – βαρόνοι της δεξιάς στο τόπο, σπάνε πλάκα μαζί της, παίζοντας την πινγκ – πογκ, επειδή η μεγάλη της φιλοδοξία τις έγινε εμμονή. Ξυπνούσε μόνο με αυτό. Τυφλωμένη, δεν είδε ποτέ και δεν θέλησε ποτέ να πειθαρχήσει την φιλοδοξία  – εμμονή της και να αντλήσει πραγματικές δυνάμεις μέσα από τον Λαό.  Έτσι μετά την διαγραφή της και εκείνα τα πορτοκαλιά κινήματα που έστησε, ξαναγύρισε γιατί ο Αντώνης της το ζήτησε. Εκεί έβαλε και την πολιτική της ταφόπλακα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι βαρόνοι της δεξιάς ξαναέβαλαν τον αριστοκράτη με chauffeur στις Βρυξέλλες, στο κάδρο και πάλι πριν λίγα 24ωρα, με την συνάντηση του με τον ΣΕΒ, ούτε ότι επανέφεραν το φάντασμα  (Ρουσόπουλος) Ο Αντώνης, μεγάλος στρατηγός. Όχι μόνο έπρεπε να διαλύσει την χώρα – η μεγάλη κολυμπήθρα του ΠΑΣΟΚ –  αλλά να μηδενίσει την δεξιά. Εξ αρχής δεν θα έφερνε ποτέ πίσω τον Καμμένο, όχι μόνο γιατί ήταν τέτοιες οι εντολές, αλλά γιατί το κόμμα που έστησε – ΑΝΕΛ – έπρεπε να παίξει μέσα στο χρόνο. Αντιμνημονιακός πατριώτης, δεξιός. Ο κύριος Καμμένος. Ρόλος και προφίλ με σίγουρη επιτυχία. Αυτή που έκανε πρωθυπουργό τον Αντώνη. Ακριβώς με το ίδιο προφίλ ! Ο Καμμένος, είναι η κλωνοποίηση του Αντώνη !

Πάνο, θύμισε μου να σου πω τι λένε στα καφενεία της Νέας Υόρκης για σένα…  

Συνεχίζεται…

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΆΜΥΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Σύμβαση συνεργασίας υπέγραψαν την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας. Αντικείμενο της σύμβασης αποτελεί,  η παροχή από την Τράπεζα Πειραιώς ολοκληρωμένων τραπεζικών υπηρεσιών για τις ανάγκες του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους.

Η σύμβαση αυτή επεκτείνει την υπάρχουσα μακρόχρονη συνεργασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, με τη Γενική Τράπεζα, η οποία έχει εξαγορασθεί και έχει απορροφηθεί από την Τράπεζα Πειραιώς.

Η σύμβαση αφορά την παροχή ενός συνόλου διευρυμένων τραπεζικών υπηρεσιών, με ευνοϊκούς όρους και απευθύνεται σε περίπου 200.000 στρατιωτικούς, πολιτικούς υπαλλήλους, συνταξιούχους και τις οικογένειές τους.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι περατώθηκε η διενέργεια της διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη παρόχου τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών,  για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειες τους.

Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα, γιατί σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει όλες τις οικογένειες των Ελλήνων,  ιδιαίτερα τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη τους, με μειώσεις μισθών που φθάνουν έως 60%, έχουμε τη δυνατότητα, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, να ανακοινώσουμε συμφωνία,  που αφορά 200.000 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, συνταξιούχους και τις οικογένειες τους.

Η Τράπεζα Πειραιώς-και θέλω να πω ότι δεν συνηθίζω να λέω καλά λόγια για τις τράπεζες-έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα με την διαγραφή των χρεών των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων που εντάσσονται στο νόμο για την ανθρωπιστική κρίση, χωρίς αυτό να αποτελούσε υποχρέωσή της και για εμάς ήταν μια ένδειξη μεγάλης κοινωνικής προσφοράς, σε μια εποχή που οι περισσότεροι Έλληνες έχουν έλθει σε δύσκολη θέση και βλέπουμε να χάνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία που απέκτησαν με πολύ κόπο, μετά από πολλά χρόνια εργασίας».

(Καταλάβατε γιατί ο Πάνος προτίμησε τον Μιχάλη; Εκτός από τον Χαϊκάλη που του ρύθμισε ο Μιχάλης τα χρέη, υπάρχουν και άλλοι στους ΑΝΕΛ αλα Χαϊκάλη;)

comments
 
Leave a reply »

 
  • g.k.
    25 Ιουνίου 2015 at 15:52

    ο γελαδερός κύριος όπως λένε καί στήν στρατιωτική αργκό μέ τό κοκοράκι μαλί προφανώς δέν είναι ο ρονάλντο…..επειδή οποιαδήποτε σχέση μέ τήν πραγματικότητα είναι συμπτωματική………αλλά ο κος μιχάλης όπως συμπεραίνεται από τήν ανάγνωση τού άρθρου…….καί επειδή ο ρονάλντο μπορεί καί στό τέλος τής ποδοσφαιρικής του καριέρας από τήν βασίλισσα τής μαδρίτης νάχει καί τούς οικονομικούς πόρους νά φτιάξει ένα τραπεζικό μαγαζί από μόνος του,αλλά ο συγκεκριμένος κος μέ τό χτένισμα ρονάλντοοοοοο…..μήπως θά ευαρεστήτω νά μάς εξηγήσει πώς πειθαναγκάζονται 200.000 όχι απλώς πολίτες αλλά πολίτες από αυτούς πού έχουν τήν ασφάλειά μας στά χέρια τους νά δεχθούν τήν συνεργασία μαζί του καί όχι μόνον αυτό αλλά νά τούχουν δώσει προκαταβολικά καί τό πρώην μαγαζί τους?????? καί ούτε κάν χωρίς μία αλλά νά τού χώνουν κι’από πάνω ?????????????????τέτοια εφεύρεση μόνο πασοκοπατέντα………..η κανονική επιστήμη όπως τήν ξέρουμε σηκώνει ψηλά τά χέρια

    Απάντηση