ΠΡΙΝ ΜΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ. ΜΗΝ ΤΟ(Ν) ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ !

by on 10 December 2015

Η σκύλα ήταν έτοιμη. Πεταχτός ο πισινός της με την ουρά να πηγαίνει πέρα δώθε. Η κοιλιά της, σου έφερνε στο νου την γκάιντα. Νόμιζες ότι χορεύει Θρακιώτικη σούστα ! Ένα τέτοιο πράμα. Τι θες μωρή Αργυρούλα; Σε κοίταζε μες στα μάτια και σου έκανε νάζια. Ήθελε πάλι να μασουλίσει. Λιχούδο, έτσι και αλλιώς, σου λέει τώρα που είμαι γκαστρωμένη, ένας λόγος παραπάνω.

Πονηρό θηλυκό !

Μετά έπεφτε ανάσκελα και ήθελε χάδια. Ναι σου λέω. Σήκωνε το πόδι της και σου έκανε και νόημα. Και αν έκανες τον αδιάφορο σε χτύπαγε με την ποδάρα της. Έλα χάιδεψε με ! Σίγουρη ότι θα το κάνεις έριχνε την μουτσούνα στο πλάι και σου πέταγε και έναν αναστεναγμό.

Αργυρούλα, είσαι εσύ μια…..

Προσπαθούσες να δεις πόσα έχει. Τα χάιδευες ψαχουλευτά και ήταν όλα ήσυχα. Ένα μόλις το χάιδευες, κοντά στο κέντρο της κοιλιάς της, κλώτσαγε σαν μουλάρι. Μωρ τι ναι τούτο. Μωρέ μπράβο. Αγέννητο και έκανε σα ζουρλό. Μια, δυο, κάθε φορά που χάιδευα την Αργυρούλα, ο αντάρτης από μέσα κλώτσαγε και έκανε φασαρία. Διεκδικούσε το χάδι μόνο για πάρτι του !

Αν είναι αρσενικό θα τον βγάλω Έκτορα. Το βάφτισα αγέννητο !

Το τζάκι αναμμένο από νωρίς, έχει πυρακτώσει σε ακτίνα 5 μέτρων τα πάντα. Ξυπολυσιά, με Cabernet Νέστωρ, (εσοδεία 2007) να έχει πάρει θερμοκρασία κατάλληλη για το δεύτερο ποτήρι. Έχει προηγηθεί θεϊκός μεζές στη θράκα. Έξω η παγωνιά είναι δυνατή αλλά όχι φαρμακερή. Η Αργυρούλα, έχει κουρνιάσει στο σπιτάκι της όπου έστρωσα, της κυρίας και μαλακό πατάκι, για να ξεγεννήσει. Περασμένες δυο και η Αργυρούλα αρχίζει να χτυπά την πόρτα με το πόδι της και να γαυγίζει. Τις βάζω μια φωνή αλλά μάταια. Άρχισε να μου κάνει διάφορα νάζια με την φωνή της.  Ανοίγω.

Τι θέλεις, με αυστηρό ύφος….

Με κοιτάζει με το πλάι και φεύγει για το τζάκι κάνοντας μου νόημα να πάω κοντά της. Μου ξαπλώνει και θέλει χάδια ! Τράβα έξω τις φωνάζω, γρήγορα. Με το πόδι της με τσιγκλάει να την χαϊδέψω.

Ο τρελαμένος, ο επαναστάτης, ο Έκτορας μόλις τον χάιδεψα, κόντεψε να τρυπήσει την κοιλιά της και να βγει ! Λύσσα !

Δεν περνάνε 5 λεπτά και η Αργυρούλα, σηκώνεται πάει στην απέναντι γωνία κάθεται με κοιτάζει και αρχίζει τα γεννητούρια ! Το ένα πίσω από το άλλο. Οχτώ τεμάχια παρακαλώ. Έψαχνα να δω τον Έκτορα. Νάτος !

Τριπλάσιος από τα άλλα άσπρος με βούλες….

Που να βάλεις χέρι να δεις. Η Αργυρούλα όμως με αγαπάει. Αρχίζει με τα σάλια της να τα πλένει ένα ένα. Εγώ είχα στόχο τον Έκτορα. Αφού ηρέμησε το πράμα, έτοιμος να κουβαλήσω την Αργυρούλα με τα σκυλάκια της, στο σπιτάκι, τις βούτηξα τον Έκτορα χαϊδεύοντας την και δείχνοντας τον…..

Ήταν τεράστιος !

Ήταν αντάρτης πραγματικός !!

Γεννήθηκε επαναστάτης !!!

Συνεχίζεται….