ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ “ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ” ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΓΡΙΒΕΑ ΣΤΗΝ … ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΜΠΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ MEDIA ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ.

by on 26 January 2014

Το πράσινο παρακράτος στα καλύτερα του. Έτσι εξηγούνται οι δηλώσεις Βενιζέλου ότι το ΠΑΣΟΚ, ούτε διαλύεται ούτε κρύβεται. Προφανέστατα η ΠΑΣΟΚιλα, ο παρασιτισμός και τα πράσινα  ζόμπι, είναι τόσο βαθιά ριζωμένα σε αυτό το τόπο, έχοντας την δυνατότητα να εκτελούν όποια αποστολή, πάντα προς το συμφέρον της οικογενείας Παπανδρέου και προφανέστατα των μελών του πράσινου παρακράτους. Πάντα με τις ευλογίες του Μαξίμου που δεν είδε, δεν ξέρει, δεν άκουσε. Εκτός και αν είναι τόσο ανίκανοι και άχρηστοι !!!

Σήριαλ για τους μ@λ@κες. Είναι στη Λατινική Αμερική. Είναι στη Βενεζουέλα. Είναι στην Ουρουγουάη. Είναι είναι είναι. Το πράσινο παρακράτος διοχέτευε σε συγκεκριμένα μέσα στημένη παραπληροφόρηση. Το έπαιρναν τα υπόλοιπα μέσα κάνοντας αναπαραγωγή και η κοινή γνώμη μαζί με τις αρμόδιες αρχές έτρωγαν το παραμύθι. Η μέθοδος της «Αντιπληροφόρησης – Παραπληροφόρησης» ΚΥΠατσιδικα κόλπα από το πράσινο παρακράτος. Χρειαζόταν χρόνος για να μελετηθούν όλες οι νομικές λεπτομέρειες.

Το ζεύγος Γριβέα φυγαδεύτηκε – συνοδεύτηκε  από πράκτορες της ΕΥΠ. Πράκτορες του πράσινου παρακράτους τους «παρέδωσαν» στον Πρέσβη της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο, Κωνσταντίνο Μπίκα. Μην φανταστείτε ότι κρατήθηκε και πρωτόκολλο. Έχοντας την πολυτέλεια να γνωρίζουν, αφού ακούν και βλέπουν τα πάντα (λόγο τεχνολογίας) το δίκτυο λειτούργησε σαν ελβετικό ρολόι. Ο κ. Μπίκας διορίζεται από τον ΓΑΠ διοικητής της ΕΥΠ. Από το 2005 ήταν διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια. Είναι ΠΑΣΟΚ μέχρι τα μεδούλια. Αυτά για αρχή.

Για τα έργα και τις ημέρες του κ. Μπίκα στην ΕΥΠ θα υπάρξουν αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.

Οι λεπτομέρειες της φυγάδευσης, αν έγινε με ιδιωτικό αεροσκάφος ναυλωμένο από την ΕΥΠ ή μέσω του VIP από το Ελ. Βενιζέλος με «κρατικά έγγραφα» διερευνάται ακόμη από το Lobbystas.gr, αφού τα στοιχεία του ρεπορτάζ δεν έχουν επαληθευτεί προς την μια η την άλλη κατεύθυνση

Αναμένοντας την επίσημη διάψευση από την ΕΥΠ ετοιμάζω ήδη το δεύτερο σκέλος του ρεπορτάζ.

Υ.Γ. Εγώ αγαπητέ κ. Δραβίλλα αν ήμουν στη θέση σου θα είχα ήδη παραιτηθεί. Το πράσινο παρακράτος … πίνει στην υγεία σου.