ΠΟΥΤ ΔΕ ΜΟΝΕΥ ΝΤΑΟΥΝ ΣΛΟΟΥΛΙ….

by on 15 October 2015

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Του Σωματείου με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ – ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», το οποίο εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πανεπιστημίου αρ. 38 και εκπροσωπείται νόμιμα.

Π Ρ Ο Σ

Την Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία με την επωνυμία «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με τον διακριτικό τίτλο «ALPHA BANK» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός  Σταδίου 40, όπως εκπροσωπείται νόμιμα.

Κύριοι,

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ALPHA BANK με την Νο 90 από16/9/2015 ανακοίνωσή του, προτρέπει τους ασφαλισμένους εργαζόμενους στο Επικουρικό μας Ταμείο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ να αποχωρήσουν ομαδικά με αποτέλεσμα τη διάλυση του Ταμείου. Επίσης αποστέλλει δηλώσεις εξουσιοδότησης στους ασφαλισμένους, προκειμένου οι εισφορές εργαζόμενου 3% και εργοδότη 4% να αποδοθούν στο Ταμείο του Συλλόγου των Εργαζομένων της ALPHABANK και όχι στους ασφαλισμένους 240.000.000 ευρώ Αποθεματικά του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ!

Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ το οποίο ελέγχεται  από το Σύλλογο της ALPHA BANK, προχώρησε από 1/10/2015 σε μειώσεις του καταβαλλόμενου επικουρικού βοηθήματος μέχρι και 90% (ελάχιστο όριο σύνταξης 50 ευρώ)!

Επειδή:

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ