ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΣΤΑΘΗ….

by on 8 February 2016

Αστόρια 8 Φεβρουαρίου. Θέλω πρώτα να μάθω νέα για την υγεία σου. Δυστυχώς μου ήρθαν άσχημα μαντάτα. Με μεγάλη μου λύπη και στεναχώρια ενημερώθηκα από τον αγαπητό μου ανιψιό, ότι έβαλες όλες σου τις οικονομίες στην μετοχή της Εθνικής. Μάλιστα δεν ρευστοποίησες με αποτέλεσμα να χαθούν, να μηδενίσουν να εξαφανιστούν τόσα χρήματα. Δικαιολογημένα ο Βαγγέλης ο ανιψιός μου, ο γιος σου, σε αποκάλεσε μεγάλο αλήτη ! Έκλαιγε το παιδί. Γιατί δεν με ενημέρωσες; Αυτό το πάθος σου δεν μπορεί να καταστρέφει την οικογένεια σου. Μικρός ήσουν καλό παιδί. Εργατικός και οικονόμος. Τώρα ποιοι σε μπλέξανε αδελφέ μου Στάθη; Να πας να παίξεις ένα Θανάση, μια ιπποδρομία, το καταλαβαίνω. Αλλά να αγοράσεις μετοχές τις Εθνικής;

(Και αν ήθελες και δεν άντεχες στο πάθος σου, θα σου έπαιζα BoA εδώ. Εντάξει είχε κάτι ψιλοπροβλήματα αλλά τώρα όλα οκ….)

Ο Βαγγέλης είναι χρυσό παιδί. Δεν πίνει, δεν καπνίζει, δεν ξενυχτάει. Του είπα να τα μαζέψει και να έρθει εδώ. Το πρωί θα τον βάλω σε σχολή βοηθών μαγείρων και το βράδυ γκαρσόνι. Το παιδί δεν θα γίνει σαν και σένα αλήτης να παίζει Εθνική. Θα προκόψει. Και με το καλό θα του ανοίξω κωδικό εδώ όταν έρθει, να παίζει BoA και όχι τους απατεώνες της Εθνικής.

Σε παρακαλώ μην μου φέρεις αντίρρηση γιατί θα θυμώσω και δεν θέλω ! 

Πολλά φιλιά πολυαγαπημένε μου Στάθη

Ο αδελφός σου Σταύρος…..