ΠΛΕΟΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ, ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!! να προλάβουν τις σημερινές τιμές στα τάρταρα…

by on 23 Φεβρουάριος 2019

Οι τράπεζες και οι τραπεζίτες πλέον ξεσάλωσαν, εμφανίζονται  εντελώς  άκαμπτοι  και χωρίς κανένα δισταγμό λένε τι ακριβώς θέλουν,  το διαλαλούν σε κάθε περίσταση όπου βρεθούν κα όπου σταθούν,  μπροστά και ΚΑΤΆΜΟΥΤΡΑ στα  στελέχη της κυβέρνησης, αφού έχουν καταλάβει ότι έστω και κρατώντας  ακόμα κάποια προσχήματα,  ενδίδει στις επιταγές  τους και στις ορέξεις των προστατών  τους  και βέβαια με  τις ευλογίες και τις πλάτες της αντιπολίτευσης, η οποία στο καυτό  θέμα των κόκκινων δανείων,  κάνει τουμπεκί κανονικό και περί άλλων τυρβάζει .

ΠΛΕΟΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ , ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!!

….να προλάβουν τις σημερινές τιμές στα τάρταρα, αυτή την κατεύθυνση και οδηγία έχουν λάβει από τα αφεντικά τους και πιέζουν αφόρητα, αφού βλέπουν ότι η πίεση έχει φέρει μέχρι σήμερα λαμπρά αποτελέσματα, με την κυβέρνηση να  δείχνει πρωτοφανή  προθυμία να διευκολύνει για  να αρπάξουν ότι έχει μείνει  ακόμα στο Έλληνα και να γίνουν νεκροταφεία περιουσιών, που θα τις νεκραναστήσουν την κατάλληλη στιγμή,  όταν οι αξίες θα έχουν πολλαπλασιαστεί  και θα νεκραναστηθούν και οι μέτοχοι τους μαζί, που την πάτησαν και έχουν βάλει κεφάλαια, τα οποία θέλουν να τα πάρουν πίσω.

Και το μόνο που κατάφερε η αριστερή κυβέρνηση, μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις, είναι να ζητάει και την άδεια τους, για να προστατεύσει μερικές χιλιάδες πολίτες ακόμα και οι τραπεζίτες να βάζουν βέτο και να θέλουν ακόμα και αυτούς να προστατευτούν για ένα μόνο χρόνο !!!!  λες και μετά θα γίνουν όλοι πλούσιοι και δεν θα χρειάζονται προστασία.   

Για τα υπόλοιπα εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών που έχουν κόκκινα δάνεια, ούτε κουβέντα . Εκεί έχει ήδη στηθεί το μεγάλο πανηγύρι για το πλιάτσικο  και τα τελευταία 2-3  χρόνια μπήκαν  γερά τα  θεμέλια του πλιάτσικου.

Για να δούμε λοιπόν περιληπτικά,  τι έκανε η κυβέρνηση για να επιτύχει το κεντρικό σλόγκαν, με το οποίο κέρδισε της εκλογές και την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.

1. Εν ονόματι δήθεν της επίσπευσης της απονομής δικαιοσύνης !!!!!! πέτυχε το ξεπάτωμα και την εκ βάθρων αλλαγή ολόκληρου του σχετικού νομοθετικού πλέγματος και της διαδικασίας για την επίσπευση και διευκόλυνση των πλειστηριασμών και έδωσε απόλυτη προτεραιότητα ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ  και έναντι του δημοσίου και έναντι οποιουδήποτε άλλου , ακόμα και των χρωστούμενων στους  εργαζομένους , αν πρόκειται για περιουσιακά στοιχεία εταιριών.

2. Εν ονόματι δήθεν της διαφάνειας και της αποφυγής καθυστερήσεων με τα δικαστήρια,   έστησε σε χρόνο ρεκόρ  την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για να γίνονται οι αρπαχτές στα γρήγορα,  στα  τυφλά και να κρύβονται από τα μάτια των πολλών, χωρίς δικαστήρια και δικαστικές αποφάσεις.

3. Εν ονόματι των δήθεν μπαταχτσήδων, πετσόκοψε  τον πράγματι μοναδικό νόμο που προστάτευε ικανοποιητικό αριθμό πολιτών από τα κοράκια  και την αυθαιρεσία, το νόμο Κατσέλη και τώρα τον πάει ένα βήμα παρακάτω, εναρμονιζόμενη με τις επιταγές των τραπεζών …….θα σώζει πλέον ελάχιστους και αυτούς μόνο για ένα χρόνο,  όλους τους άλλους  εκατομμύρια πολιτών, μετά από 4 μνημόνια και 10 χρόνια κρίσης, τους θεωρεί  εύρωστους οικονομικά και  μπαταχτσήδες, όπως διαλαλούν οι τραπεζίτες, με την αριστερή κυβέρνηση  να  υιοθετεί αυτή την τερατώδη σοφιστεία των  παπαγάλων .

4. Εν  ονόματι, κανείς δεν γνωρίζει ποιου  ;; την κατάλληλη στιγμή, εν μέσω κρίσης και μνημονίων, έκαναν την προσφυγή στην δικαιοσύνη τόσο ακριβή, που σχεδόν κανένας   πλέον οφειλέτης δεν μπορεί να την προσεγγίσει μήπως και σωθεί , αφού  μια απλή ανακοπή κατά διαταγής πληρωμής,  με προσωρινή διαταγή,  κοστίζει πάνω από  1000 ευρώ , ενώ ακόμα και η προσφυγή στο νόμο κατσέλη  έχει εντελώς απαγορευτικό κόστος. 

5. Έδωσε το δικαίωμα  και άφησε χωρίς κανένα έλεγχο και καμία αντικειμενική διαδικασία, τις τράπεζες …..ΑΣΥΔΩΤΕΣ ΠΛΕΟΝ,  να διαπραγματεύονται με τους  κατακρεουργημένους από τις ίδιες και από τους μνημονιακούς νόμους  οφειλέτες, την  ρύθμιση των δανείων τους, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον αδύναμο πλέον οφειλέτη. Αν κάνουν μια έρευνα θα μάθουν τι συμβαίνει σε αυτή την διαδικασία, αν δεν το ξέρουν ήδη. Γίνεται στην κυριολεξία μακελειό.

6. ΚΑΙ Το κυριότερο και πιο περίεργο, κανείς δεν γνωρίζει ακόμα, αμφιβάλουμε αν το γνωρίζει και η ίδια η κυβέρνηση, με ποιο τρόπο έπεσε η νέα  γραμμή στα δικαστήρια της χώρας και ενώ εδώ και πολλά χρόνια,  ακόμα και προ κρίσης, με βάση τους νόμους  και την πάγια νομολογία των δικαστηρίων και του Αρείου Πάγου συμπεριλαμβανομένου, δικαίωναν τον απλό πολίτη  και ακύρωναν κατά κανόνα τις διαταγές πληρωμών που εξέδιδαν οι τράπεζες, αφού όλα τα δάνεια καταναλωτικά,  πιστωτικές κάρτες και στεγαστικά,  ήταν φορτωμένα με άκρως παράνομους και καταχρηστικούς όρους και χρεώσεις.

ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,  Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ,  ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ  ΠΑΡΑΝΟΜΗ  ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΆ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ  ……ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΝ  συλλήβδην, όποιον καταφέρει  να βρει τα μεγάλα ποσά που χρειάζονται  για να πάει δικαστικά, τολμώντας  να ζητήσει δικαστική προστασία και λύτρωση  από τους τοκογλύφους. 

Το 80% των αποφάσεων είναι πλέον ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ  και δεν δέχονται τα δικαστήρια ακόμα και εντελώς ΠΡΟΦΑΝΗ  ζητήματα, για τα οποία υπήρχαν χιλιάδες αποφάσεις, ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΟΛΕΣ, ακόμα και της ολομέλειας του Αρείου Πάγου  και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις κάνουν και αυστηρές συστάσεις στους οφειλέτες, τους οποίους τους θεωρούν πλέον όλους κακοπληρωτές, να πληρώνουν τις τράπεζες για να μην καταρρεύσουν !!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,  ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ,  ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Στις επόμενες εκλογές βέβαια Αλέξη, οι δαγκωμένοι από τους τραπεζίτες ψηφοφόροι σου,  θα στο  δώσουν να το  καταλάβεις, αλλά οι σύντροφοι που σε έχουν από δίπλα και σε έχουν βάλει στο τριπάκι των δήθεν  κακοπληρωτών και τα παπαγαλάκια που το αναμασούν καθημερινά θα σου  λένε τότε  …..ΜΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ  ΜΜΕ

…… που να φανταστείς εσύ  ότι το  πραγματικό θέμα που θα σε κάψει , θα είναι τα εκατομμύρια οφειλετών στις τράπεζες, που αφήσατε  εντελώς  απροστάτευτους στα γαμψά νύχια των τραπεζών και των αφεντικών τους.

Εκεί θα παιχτεί όλο το παιχνίδι των εκλογών και η αυτοδυναμία της ΝΔ, η οποία στο θέμα αυτό κάνει την πάπια και δεν το αναφέρει πουθενά και εσείς θα νομίζεται ότι το φτύσιμο που θα φάτε, είναι η ψιχάλα από  τις  Πρέσπες

Άλεξ, εσύ  είσαι έξυπνο παιδί, απομόνωσε τους αυλικούς, ευκαιρία είναι να  ανοίξεις  τα μάτια σου έστω και τώρα  και να λάβεις τα μέτρα του, έχεις ακόμα καιρό να το διορθώσεις, γιατί το ξύλο που θα φάτε  στις επόμενες εκλογές θα είναι τεράστιο, αφού τεράστιος είναι και ο αριθμός των πολιτών που βιώνουν την αδιαλλαξία και τον εκβιασμό των τραπεζών και θα τον βιώνουν μέχρι και την παραμονή των εκλογών, αφού μέρα τη μέρα γίνονται όλο και πιο βιαστικοί για να στοκάρουν όσα περισσότερα ακίνητα μπορούν, πριν τσιμπήσουν και οι τιμές.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »