ΠΙΠΗ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΡΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ CHIPITA ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΟ ΤΟΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝΣΙΠΕ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ;

by on 12 June 2018

Αναβάλλεται η είσοδος της Chipita στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, όπως δήλωσε  νωρίτερα ο ισχυρός άνδρας της Chipita, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, στο περιθώριο της τακτικής γενικής συνέλευσης της αλλαντοβιομηχανίας Νίκας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχε μεταδώσει το Capital.gr.

Όπως είπε ο ίδιος οι λόγοι για το πάγωμα της εισαγωγής της Chipita στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου είναι “ότι υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στις αγορές. και οι νέες εκδόσεις που μπήκαν το τελευταίο διάστημα δεν πήγαν καλά. Οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε λίγο χώρο, παρ ό,τι κάναμε πολύ μεγάλη προετοιμασία.”

“Εξετάσαμε όλες τις περιπτώσεις, τώρα θα πρέπει να περιμένουμε”, είπε ο ίδιος ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου να γίνει στο μέλλον. Ωστόσο απέφυγε να την προσδιορίσει χρονικά. Απλά περιορίσθηκε να δηλώσει πως “εκεί που έχουμε φθάσει αν αποφασίσουμε την εισαγωγή μας, έχει μειωθεί στο ¼ του χρόνου που χρειαζόταν στην αρχή.”

Σημείωσε δε: “αν δούμε τις αγορές να συνέρχονται θα είμαστε εκεί.” Ανέφερε παράλληλα πως δεν ήταν χαμένη όλη αυτή η ιστορία, ενώ απέφυγε να απαντήσει πόσα κεφάλαια ήθελε να αντλήσει η εταιρεία του από τη συγκεκριμένη εισαγωγή.

capital.gr