ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΔΗΜΟΤΣΑΝΤΟ. ΔΙΣΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ. ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ MEDICON ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ !!!

by on 25 January 2017

Ο Σπύρος είχε λέει ελληνικά κρατικά ομόλογα. Το 2012 (PSI) προκάλεσε στη Medicon Hellas ζημία άνω των 20 εκατ. ευρώ, μετατρέποντας μέσα σε μία μέρα, μια υγιή εταιρεία σε υπερχρεωμένη, μας λέει. Την δική του μαλακία – αυτός δεν αποφάσισε να επενδύσει στα ομόλογα ; – με την πλήρη ευθύνη του ρίσκου της επένδυσης  να είναι αποκλειστικά δική του, πρέπει να την πληρώσει ο φορολογούμενος !!! Αυτός δεν ανακαεφαλαιοποιήσε 3 φορές τις ελληνικές τράπεζες ;;; Ο μικροομολογιούχος να πάει να γαμηθεί ! Τραπεζίτες σώστε και τον Σπύρο που θυμήθηκε μετά από 5 χρόνια τα ομόλογα που του κουρέψανε ! Λέει και αααααααααλλα ωραία ο κύριος Σπύρος. Που ; Σε πληρωμένη συνέντευξη εξαπτέρυγου των τραπεζών. Για να είναι δικαιολογημένος ο συμβιβασμός !!!            

Κάλεσμα της Medicon στις τράπεζες για ρεαλιστικό συμβιβασμό

Ο ιδρυτής της εταιρείας Σπύρος Δημοτσάντος καλεί τις πιστώτριες τράπεζες να στηρίξουν την εισηγμένη, που επλήγη καίρια από το κούρεμα των κρατικών ομολόγων, συμφωνώντας σε ένα «βιώσιμο χρέος».

ΕΔΩ η συνέχεια