ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ : «ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…» (Καρντάση, στείλε δυο Tουρκάλες ρε και κλείσε μου και εμένα μια χορηγία. Το ντύνω όλο με ημισέληνο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…)

by on 4 September 2015

Και επίσημα πλέον το Τουρκικό κράτος γίνεται χορηγός της ΠΑΕ Ηρακλής.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του “Γηραιού”, Σπύρο Παπαθανασάκη, θα υπάρξει ευρύτερη συνεργασία ! «Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα δείτε κάποια πράγματα σχετικά με την Τurkish. Εμείς θέλουμε μια ευρύτερη συνεργασία, δεν αναφερόμαστε σε μια απλή χορηγία. Μας δείχνουν εμπιστοσύνη για το τι μπορούμε να κάνουμε στο ποδόσφαιρο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανασάκης. Η ανακοίνωση απομένει για να επισημοποιηθεί η χορηγική συμφωνία της ΠΑΕ Ηρακλής με την αεροπορική εταιρεία της Τουρκίας Turkish Airilines. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες του συλλόγου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ προλόγισε την εκδήλωση κι αποκάλυψε ότι στις 15 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα η επίσημη εκδήλωση για τη χορηγία της τουρκικής εταιρείας.

«Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος της Ελλάδος. Ήμουν στην Αθήνα και ο κόσμος σηκώνονταν από τα τραπέζια και μου έδιναν συγχαρητήρια για τον Ηρακλή. Μου έλεγαν όλα αυτά που πέτυχε μόνος του ο Ηρακλής και έμεινα ευχαριστημένος από όσα μου έλεγαν. Το τελευταίο παιχνίδι δεν πήγε όπως θέλαμε. Μετα τον αγώνα έκαν μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη και βρέθηκα στα Λαδαδικα και είδα μια παρέα που τραγουδούσε συνθήματα του Ηρακλή. Αυτό με έκανε χαρούμενο. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα»

Μεγαλομέτοχος της Turkish Airilines είναι το Τουρκικό κράτος, με 49,12% και με το υπόλοιπο 50.88% να ανήκει στο free float. Η τιμή της μετοχής στα 7,77 (Τουρκικές λίρες) στα χαμηλά έτους. Η Turkish Airilines είναι σπόνσορας στην Borussia Dortmund, Olympique de Marseille, Galatasaray SK, Trabzonspor και στους παίχτες Lionel Messi και Didier Drogba

ΚΑΡΝΤΑΣΗ, ΣΤΕΙΛΕ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΡΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ. ΤΟ ΝΤΥΝΩ ΟΛΟ ΜΕ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…