ΠΑΝΟ, ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΖΟΝ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΕΘΝΙΚΟΥΛΑ ΣΤΑ 50 ΣΕΝΤΣ….

by on 28 March 2015

Πάνο, τώρα που θα δεις τον Τζον για ρώτα τον θα πάει η Εθνικούλα 50 σεντς ή να φορτώσουμε στο ευρουδάκι; Ξέρεις ο Τζον παίζει κάργα ταμπλώ. Κάνει και επενδύσεις στα μουλωχτά. Μαθαίνω εγώ και καλά κάνει. Μου έλεγε η αμερικάνα η φίλη μου να με πάρεις μαζί σου αλλά με έγραψες. Δεν πειράζει ρε μπαγάσα, εσύ να είσαι καλά. Τώρα ποιος ακούει τον Δραγασάκη που θα σε δει με τον Τζον αλλά δεν πειράζει στείλε του ξύδι. Μαθαίνω ότι δεν μιλάτε ούτε στο τηλέφωνο. Έτσι δεν είναι; Καλά δεν τα λέω; Την Δευτέρα το πρωί, που θα συναντηθείς με την ηγεσία της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC) θέλω να είσαι ξεκάθαρος με τις θέσεις σου, μην γίνει καμία παρεξήγηση. Τέλος όταν θα δεις τον άλλον Τζον, τον Κατσιματίδη δώσε του πολλά χαιρετίσματα από τον lobbysta. Αλλά γιατί από το επίσημο πρόγραμμα σου, μας το κρύβεις κύριε Πάνο; Λες μόνο για τον έναν τον Τζον. Για τον άλλον; Στα μουλωχτά Πανούλη μου; Γιατί άραγε;

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αναμένεται να φθάσει στη Νέα Υόρκη για να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Ο κ. Καμμένος θα παραστεί αύριο το πρωί (τοπική ώρα) στην επίσημη τελετή, κατά την οποία θα δοθεί το όνομα του μακαριστού αρχιεπισκόπου Αμερικής Ιακώβου σε τμήμα της 33ης οδού (μεταξύ Ντίτμαρς Μπούλεβαρντ και 23ης λεωφόρου) στην Αστόρια, όπου βρίσκεται η ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης.

Στη συνέχεια, θα μιλήσει στο συνέδριο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής και το βράδυ θα τιμηθεί από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιείται σε ξενοδοχείο του Μανχάταν, παραμονή της ελληνικής παρέλασης στην 5η λεωφόρο.

Στην εκδήλωση μετά δείπνου θα τιμηθούν επίσης οι φετινοί τελετάρχες της παρέλασης, που είναι ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο και οι ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες Τζον Κάλαμος και το ζεύγος Ελένη και Γιάννη Ψαρά.

Την Κυριακή το πρωί, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην πανηγυρική δοξολογία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου.

Στη συνέχεια, μαζί με τους τελετάρχες, αμερικανούς γερουσιαστές και βουλευτές, αξιωματούχους των δημοτικών και πολιτειακών Αρχών της Νέας Υόρκης και στελέχη της Ομογένειας, θα παρελάσει μέχρι την εξέδρα των επισήμων, απ’ όπου θα παρακολουθήσει τους χιλιάδες παρελαύνοντες των ομογενειακών συλλόγων, ομοσπονδιών, κοινοτήτων, οργανώσεων και εταιρειών.

Τη Δευτέρα το πρωί, ο κ. Καμμένος θα συναντηθεί με την ηγεσία της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC) και μετά με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην αμερικανική μεγαλούπολη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με αμερικανούς αξιωματούχους και με στελέχη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας.

Ο κ. Καμμένος θα επισκεφθεί ξανά τις ΗΠΑ για τη συνάντησή του με τον αμερικανό ομόλογό του Άστον Κάρτερ, στις 21 Μαΐου, στην Ουάσινγκτον.

tanea.gr