ΠΑΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ-ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΣ.

by on 3 October 2013
Tου “Αλιέως”
Πλήρωσε και γλύτωσε, δια παντός ο επιχειρηματίας Πάνος Γερμανός. Ουσιαστικά εξασφαλίζει το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ και τελειώνει με αυτή την σοβαρή νομική εμπλοκή, που είχε.


Απόλυτα έγκυρη πηγή μας διαβεβαίωνε νωρίτερα το πρωί, πως ο γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας, επέστρεψε στην ελληνική δικαιοσύνη/ δλδ το ελληνικό δημόσιο το επίμαχο ποσό που είχε εντοπισθεί να εμπλέκεται μέσω εταιρείας του στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ ( εάν δεν μας απατά η μνήμη μας) είχε βρεθεί, είχε ΄΄δεθεί΄΄ , με συνέπεια ο Πάνος Γερμανός να περιέλθει σε δυσχερή θέση.


Ομως με την ενέργεια του αυτή σε σημείο, που όπως υποστηρίζει πάντα η ίδια πηγή, έτρεχε η διαδικασία της κλήσης του σε απολογία ως κατηγορούμενος για την εν λόγω υπόθεση. Η ημερομηνία εξέτασης του φέρεται να είχε ορισθεί για μέσα στις επόμενες ημέρες (Οκτώβριο;) αλλά η ουσία είναι, πως ο επιχειρηματίες καθάρισε.

    Πρακτικά αυτό σημαίνει, πως όταν έρθει η ώρα της παρουσίασης του ο εισαγγελέας θα ανασύρει τον φάκελλο με την ένδειξη ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ, θα αποφανθεί πως ΠΛΕΟΝ όλα έχουν καλώς και ο γνωστός επιχειρηματίας θα μπορεί απερίσπαστος να ασχοληθεί με τα της Olympia Investment.