ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ LOBBYSTAS.GR.

by on 5 Φεβρουάριος 2014

Του Νίκου Πάσχου

Πανικός στο Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις για την εθνική προδοσία στην Κεφαλονιά από το Lobbystas.gr

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό συγκαλείται την Τετάρτη για την αποτίμηση των μέχρι τώρα δράσεων και τον περαιτέρω συντονισμό για την αντιμετώπιση της καταστροφής στην Κεφαλονιά αναφέρουν σήμερα τα media. Τον πανικό του Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις για την εθνική προδοσία στην Κεφαλονιά από το Lobbystas.gr, μας επιβεβαίωνε πριν από λίγο πηγή που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό! Τα στοιχεία του βίντεο από την παρουσίαση της PGS, το καλοκαίρι του 2013 στο Λονδίνο, είναι ακλόνητα και φέρουν τους υπευθύνους προ των ευθυνών τους. Η ελληνική κυβέρνηση έδωσε την άδεια στην Νορβηγική εταιρία να προβεί σε τεχνητούς σεισμούς προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τα αποτελέσματα στις έρευνες για φυσικό αέριο και πετρέλαιο.

Επέτρεψε με λίγα λόγια και συνέβαλε στο ξύπνημα των ρηγμάτων στην Κεφαλονιά αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές της έρευνας.

Το εθνικό έγκλημα, όσο και αν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης αποκρύπτουν την αλήθεια και μάλιστα όταν το Lobbystas.gr έχει προβεί ήδη στην σημαντική αυτή αποκάλυψη λαμβάνει διεθνείς διαστάσεις καθ΄οσον ήδη εμπειρογνώμονες μεγάλων ασφαλιστικών εταιριών προγραμματίζουν την έλευση τους στην Κεφαλονιά για να συντάξουν εκθέσεις των πεπραγμένων, αφού κολοσσοί του παγκόσμιου τουρισμού ασφαλίζουν τα ταξιδιωτικά πακέτα σε αυτές τις ασφαλιστικές εταιρίες!

Υπάρχουν και άλλες σημαντικές εξελίξεις που αφορά το συνολικό project φυσικό αέριο – πετρέλαιο. Πρέπει να είναι κανείς αφελής να πιστεύει ότι ο  πρέσβης της Κίνας στην Αθήνα κ. Zou Xiaoli, πήγε στο νησί για να δηλώσει ότι «Η Κεφαλονιά είναι ένα πολύ όμορφο νησί με εξαιρετικό φαγητό και κρασί. Ήρθαμε εδώ για την κινεζική κοινότητα….»

Εξελίξεις θα υπάρξουν αμέσως μετά τις 7 Φεβρουαρίου και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπως είναι σε θέση να γνωρίσει το Lobbystas.gr.

comments
 
Leave a reply »

 
 • Στέφανος
  6 Φεβρουάριος 2014 at 10:12

  Αυτά παθαίνει οπιος ψηφίζει το αγγλοσαξωνικό υπέρ όπλο καταπίεσης αυτο με τα κόμματα, δόγματα και χρώματα. Οπιον και να ψηφίσεται πάλι οι ίδιες δυνάμεις θα ειναι απο πίσω. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟ ΤΗΣ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΘΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΜΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΙΉΣΗ ΤΟ ΥΠΕΡ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ. Το σχέδιο διαμελισμού της χώρας ειναι στο τελευταίο στάδιο εφαρμογής του και αυτός ασχολείτε ακόμα με τα κόμματα και πολιτικούς. Κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί ο Καποδίστριας δεν έφερε την αγγλωσαξωνική κομματική λαίλαπα του διαχωρισμού και διχασμού ο λόγος που τον εκτέλεσαν και τώρα ολοι περιμένουν τον Μεσσία για να τους σώσει απο κάπιο κόμμα. Η Γερμανία χώνει το κολλοδάκτυλο ολο και πιό βαθιά στους Ελληνες, το 4. ραιχ ειναι ήδη πραγματικότητα στην Ελλάδα και οι Ελληνες συνεχίσουν το βιολή τους, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΕΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

  Απάντηση

 • 6 Φεβρουάριος 2014 at 10:53

  Όταν λέμε πηγή που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό εννοούμε ότι το έχει πει ο Θεός;;

  Απάντηση

 • Γιαννης
  7 Φεβρουάριος 2014 at 00:57

  Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα :

  Oi σεισμικες διασκοπήσεις που πραγματοποιούν τα ερευνητικά πλοία κατά τις έρευνες υδρογονανθρακών, στηρίζονται απλά στην αρχή της σεισμικής ανάκλασης, γιαυτό και σεισμικές διασκοπήσεις. Επί της ουσίας αυτό που γίνεται είναι η χρήση υδροφόνων τα οποία εκπέμπουν ακουστικά κύματα συγκεκριμένων συχνοτήτων. Τα κύματα αυτά διεισδύουν στο εσωτερικό της γης, και ανακλώνται σε επιφάνειες που οριοθετούν συγκεκριμένες γεωλογικές δομές. Ακολούθως επιστρέφουν στην επιφάνεια όπου και καταγράφονται. Οι τεχνικές αυτές ονομάζονται και non destructive surveys. Δεν έχουν καμία περιβαλλοντική επίπτωση είτε στο έμβιο είτε στο μη έμβιο κόσμο. Δημοσιεύματα όπως τα παραπάνω, έχουν πολύ συγκεκριμένους πονηρούς σκοπούς, πέρα από την ηλιθιότητα όσων τα γράφουν.

  Περισσότερα εδώ : http://en.wikipedia.org/wiki/Reflection_seismology#Marine_survey_acquisition_.28streamer.29

  Απάντηση

  • lobbystas
   7 Φεβρουάριος 2014 at 01:16

   Δικαίωμα σου να λες ότι θες και να κάνεις όποιους χαρακτηρισμούς θες.
   Το Βίντεο της PGS όμως σε διαψεύδει οικτρά !

   Απάντηση

   • ell
    7 Φεβρουάριος 2014 at 03:08

    Όταν λες βίντεο ? πηγές? ξέρεις πιο πολύ για μπούρδα μου φαίνεται το κείμενο…. γενικά και αόριστα… ενώ ο Γιάννης μιλάει με πηγές

    Απάντηση

    • lobbystas
     7 Φεβρουάριος 2014 at 03:55

     Εσύ ότι πεις. Το βίντεο είναι στην επίσημη ιστοσελίδα της PGS και το link από το Lobbystas το οδηγεί εκεί. Χαιρετισμούς στο Γιάννη.

     Απάντηση

 • Anastasios
  7 Φεβρουάριος 2014 at 01:19

  Ήθελα να ήξερα τι πίνετε. Ορθή σκέψη και τέτοιο άρθρο δεν πάνε μαζί. Πάτα μια παχιά για να φύγει η βλακεία απο το μυαλό.

  Με σεβασμό στη βλακεία πάντα

  Ευχαριστώ.

  Απάντηση