ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΑΚΙΑ ΙΟΥΤΗΣ, ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ; (ή, Πέθανε ο…. μαλάκας Παναγιώτη μας….)

by on 17 June 2015

Τα σακιά ιούτης είναι κατασκευσμένα από το φυσικό, φυτικό προϊόν γιούτα το οποίο προέρχεται από το φυτό της ιούτης. Είναι ιδιάιτερα ανθεκτικά σακιά τα οποία επιτρέπουν στο προϊόν το οποίο αποθηκεύται μέσα του να αναπνέει. Επίσης πολύ διαδεδομένη είναι η χρήση τους για την κατασκευή αναχωμάτων και αντιπλημμυρικών έργων, καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά.

Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης είχε συνάντηση με τον υπουργό επικρατείας Παναγιώτη Νικολούδη και όπως δήλωσε ο τελευταίος, «συμφωνήσαμε σε φόρο 21% για την εθελούσια αποκάλυψη αδήλωτων κεφαλαίων».

Παναγιώτη μας, μας λες να φέρουμε το παραδάκι και με ένα φόρο να το παρκάρουμε στις τράπεζες και να κοιμόμαστε ήσυχοι. Μα μόλις τα δώσουμε στους τραπεζίτες αυτοί είναι υποχρεωμένοι να τα επιστρέψουν στον ELA. Κάνω λάθος;

Συσκευασμένα μέσα στα σακιά που αναπνέουν και προστατεύονται και από την μούχλα Παναγιώτη μας.

Ρώτα το Γιανη αν γίνεται να πληρώσουμε 21% φόρο επιτόπου. Να έρχεται κλιμάκιο να κάνει καταμέτρηση και να εισπράττει επιτόπου τον φόρο με απόδειξη. 

Αν γίνεται κανένα θέμα. Να πληρώσουμε ρε αδελφέ.

Αλλά να ψάχνουμε μαλάκες να επιστρέψουν λεφτά στους τραπεζίτες για να τα δώσουν με την σειρά τους στον ELA και στο Mario συγγνώμη αλλά μας…. τέλειωσε. Πέθανε ο…. μαλάκας Παναγιώτη μας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΑΚΙΑ ΙΟΥΤΗΣ, ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;