ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: Αυτή είναι η Παναμέζικη οφσορ του Πρωθυπουργού και Γενικού Γραμματέα του Κουμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, Λι Κετσιάνγκ, με δραστηριότητα αποκλειστικά στην Ελλάδα από το 1996 !!!!

by on 17 August 2022

Του Νίκου Πάσχου

Νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα ; Κορόιδα ε κορόιδα….

Ο Λι Κετσιάνγκ είναι ο πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και γενικός γραμματέας του Κουμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Ο Κετσιάνγκ, που είναι διδάκτορας οικονομικών, είναι εκτός από επικεφαλής της κυβέρνησης της Κίνας και ηγετική φυσιογνωμία όσον αφορά την οικονομική πολιτική της χώρας. Είναι επίσης αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας και ο δεύτερος τη τάξει στην Κεντρική Επιτροπή του Πολιτικού Γραφείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, που είναι το όργανο που ντε φάκτο κυβερνά τη χώρα. Ο Κετσιάνγκ ανήκει στην πέμπτη γενιά ηγετικών στελεχών του ΚΚΚ.

Από το 2008 έως το 2013 ο Κετσιάνγκ υπηρέτησε στη θέση του Αναπληρωτή Πρωθυπουργού, στην κυβέρνηση του τότε Πρωθυπουργού Ουέν Ζιαμπάο. Οι επίσημες αρμοδιότητές του περιελάμβαναν την οικονομική ανάπτυξη, τον έλεγχο των τιμών, την κλιματική αλλαγή και τον μακροοικονομικό σχεδιασμό.

Η ανέλιξη του Κετσιάνγκ στο κόμμα άρχισε από την Κομμουνιστική Νεολαία. Από το 1998 έως το 2004 ο Κετσιάνγκ υπηρέτησε στη θέση του Κυβερνήτη της περιφέρειας Χενάν καθώς και σε αυτή του περιφερειακού Γραμματέα του Κόμματος. Κατόπιν μετακινήθηκε έως το 2007 στη θέση του περιφερειακού Γραμματέα της περιφέρειας Λιαονίνγκ.

Στις 23/04/1996 ιδρύθηκε στον Παναμά η οφσορ “COSCO GREECE CO. S.A.” με μετοχικό κεφάλαιο 10χιλιαδες δολ. Όπως φανερώνει και η επωνυμία η δραστηριότητα της αφορά αποκλειστικά την Ελλάδα. Πρόεδρος και διευθύνων οπρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και γενικός γραμματέας του Κουμουνιστικού Κόμματος της Κίνας Λι Κετσιάνγκ (LI KEQIANG).

Από το 1996 πέφτει το μαύρο χρήμα (και) εκ Κίνας στη μπανανία. Προφανώς και είναι μαύρο κατάμαυρο ! Μιλάμε για εταιρία του κράτους της Κίνας. Ποιος ο λόγος να έχει έδρα τον Παναμά έναν φορολογικό παράδεισο ; Το «σκάνδαλο του αιώνα» για την παγκόσμια φοροδιαφυγή έτσι χαρακτηρίστηκε το 2016 η αποκάλυψη των Panama Papers….

Συνεχίζεται