Ο PREMIUM BANKER ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΤΟ ESPRESSΑΚΙ LUNGO…….. ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ !!! (ή Αποκαλύπτουμε σε ποια τράπεζα ταχτοποιήθηκε η «λίστα Όσβαλντ»…)

by on 7 April 2015

Του Νίκου Πάσχου

lobbystas@gmail.com

Τον συνέλαβαν οι ελληνικές αρχές; Τον εντόπισε η BND και τον έκανε δωράκι στη κυβέρνηση βάση του «δόγματος» Σόιμπλε; Τον άρπαξε η Mossad ή η CIA; Ή μήπως παραδόθηκε από μόνος του αφού πρώτα… ταχτοποίησε την «λίστα Όσβαλντ»; Σε ποια τράπεζα συνέχιζε ανενόχλητα το θεάρεστο έργο του, όλα αυτά τα χρόνια που εκκρεμούσε το ένταλμα σύλληψης; Γιατί δεν τον τσίμπησαν όσο εκκρεμούσε το ένταλμα κατά το παρελθόν, πάλι στο Άμπου Ντάμπι, όπου πηγαινοερχόταν για δουλειές της τράπεζας; Ποιο είναι το δικηγορικό γραφείο που θα τον υπερασπιστεί; Είχε πελάτες και την Siemens και άλλες εταιρίες εμπλεκόμενες στις μίζες των εξοπλιστικών κατά το παρελθόν ή ακόμα και σήμερα; Ποιος θα μας διαφωτίσει; Η θεια Λουκία; Μα και βέβαια το ρεπορτάζ του Lobbystas.gr. Πάντα με την σφραγίδα και την εγκυρότητα του….

Στο γαλλόφωνο κομμάτι της Ελβετίας (δυτικά) ζει η ελίτ της χώρας. Bulle, Fribourg, Genève: Carouge-La Praille, ChêneBourg, Mont-Blanc, Rue Pierre-Fatio; La Chaux-de-Fonds, Lausanne: Place de l’Europe, Rue Madeleine; Martigny, Neuchâtel, Nyon, Sion, Vevey, Yverdon-les-Bains. Θα συναντήσεις πολλές τράπεζες. Μεταξύ αυτών και την MIGROS BANK. Fondue, Raclette, περίφημα κρασιά και κουζίνα για λίγους. Το πιο δημοφιλές κομμάτι των Ελβετικών Άλπεων όπως και η λίμνη της Γενεύης, “ντυμένα” στη γαλλική φινέτσα. Ο Jean-Claude έχει γαλλική υπηκοότητα. Και μπορεί να κουβάλαγε τόνους μαύρο χρήμα συμπατριωτών μας αλλά ήταν πάντα διακριτικός. Δεν ρωτούσε αν ήταν μίζες. Η δουλειά του ήταν PREMIUM BANKER. Η γαλλική φινέτσα και κουλτούρα του, δεν του επέτρεπε, να θέτει ερωτήματα στους πελάτες του.   

Στις 23.10.1995 ξεκίνησε την καριέρα του στην Société Générale Alsacienne de Banque Genève. Με αρμοδιότητα… two’s collective procuration. Ωπα. Από νωρίς στα βάσανα ! Πληρεξούσιος μεταξύ τράπεζας και πελάτη !

Στις 03.05.2001 πάει στην Dresdner Bank (Suisse) SA Genève. Μember of management. Αναβαθμίζεται. Με δικαίωμα υπογραφής…. joint signature at two. Συνεχίζονται τα βάσανα….. αλλά αυτή είναι η δουλειά του, που αμείβεται βέβαια με πολλά.  

Στις 27.10.2005 πάει στην  BNP PARIBAS PRIVATE BANK (SWITZERLAND) SA Genève. Με τις ίδιες αρμοδιότητες. Μember of management και joint signature at two. Έχει μεγάλο χαρτοφυλάκιο Ελληναράδων που τον ανεβάζουν ψηλά. Ταυτόχρονα το παρεάκι της Ελβετίας (θυμηθείτε) είναι ενωμένο, μια γροθιά. Δεν κλέβει ο ένας πελάτες του άλλου. Λειτουργούν συλλογικά. Κανονική συμμορία. Ξεπλένουν σε ρυθμούς βαριάς βιομηχανίας !

Η δουλειά πάει φυσέκι και στις 06.06.2006 κάνει εσωτερική τράμπα και πάει στην BNP Paribas (Suisse) SA Genève μέχρι της 20.04.2011.

Μπορεί στην Ελλάδα να γίνεται της πουτάνας με Siemens κ.λ.π  αλλά ο Jean-Claude είναι αχτύπητος.

Στις 16.06.2011 χτυπάει μεταγραφή και πάει στην Migros Bank AG Zürich. Αναβαθμίζετε και άλλο ! Τοποθετείται membre of directorate. Πάλι με δικαίωμα υπογραφής… joint signature at two.

Πριν ένα μήνα στις 03.03.2015 φεύγει από την Migros Bank AG.

Έπρεπε να μεταβεί στο Άμπου Ντάμπι για να ποιεί το ESPRESSΑΚΙ LUNGO του ώστε να τον ….. συλλάβουν οι ελληνικές αρχές. Βλέπετε παρά το ένταλμα, ο Jean-Claude ανεβοκατέβαινε στο Άμπου Ντάμπι αλλά ήταν … μεταμφιεσμένος, γαμότο και τους ξέφευγε…. Από το transit !!!

Υ.Γ. Προσέξτε τώρα lobbystaραδες μου τι θα κάνουμε. Θα περιμένουμε να διαβάσουμε τα στημένα δημοσιεύματα που θα ακολουθήσουν μετά την αποκάλυψη του lobbystas. Θα δούμε μαζί ποια λαμόγια, θα ανακαλύψουν την Migros Bank AG. που…. διάβασαν στο lobbystas. Εσείς θα τσεκάρετε τα δημοσιεύματα και εγώ θα κάνω ρεπορτάζ στη πιάτσα. Μετά θα συνεχίσουμε το ξεβράκωμα τους. Για να τους σπάμε τα αρχίδια. Είναι όλοι τους στημένοι. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι από τον σχεδιασμό τους. Απλά γουστάρω όπως και εσείς μαζί μου και το γνωρίζω, να τους ξεβρακώνουμε και να βλέπουμε τα…. στριγκάκια τους. Να δείτε την συνέχεια του ρεπορτάζ και της «λίστας Όσβαλντ»…….  Lobbystaραδες μου……..