Ο ΝΕΟΣ ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: JORIOZ KATROUGALOS ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ EUCLIDE…

by on 19 October 2015

Jorioz όπως σε λέει (με λέει) μια γαλλιδούλα… λολίτα φίλη μου. Ποιος Euclide; Ο νέος τσάρος της οικονομίας είσαι εσύ !!! Μικρέ αυτοκράτορα Αλέξιε κάνε αλλαγή τάχιστη !!! Έλεγα πριν πέντε μέρες….     

…………Αλλάζουμε την Ελλάδα για να αλλάξουμε την Ευρώπη. Ωραία το λες. Κοίτα όπως γνωρίζεις μέχρι τον Φεβρουάριο αν δεν έχετε σκάσει το κανόνι και αν δεν έχετε πέσει θα αναγκαστείς να κάνεις και νέα μείωση στις συντάξεις. Έχω άδικο; Όχι βέβαια. Προχώρα τώρα σε γενναία μείωση στο 30% και άσε το 18%. Τότε θα σου λένε και άλλη μείωση; Μες στην καρδιά του χειμώνα; Μην είσαι αφελής. Όσον αφορά το 1% παρακράτηση εισφοράς από τους  τραπεζοϋπαλλήλους υπέρ ΟΑΕΔ, αναδρομικά από το 2011 και εδώ κάνεις λάθος. Πρέπει να πάει άμεσα στο 5%. Ξέρεις γιατί Γιώργη μου; Ποιος είναι ο ισχυρισμός της ΟΤΟΕ;…………..  

Άρα Γιώργη μου, το γοργόν και χάρι έχει….

Και να που ο Γιώργης με αντανακλαστικά superman ή Βαγγέλη Μυτιληναίου που προχώρησε σε επιστροφή κεφαλαίου μέσα σε μια νύχτα, επανήλθε και πρωχωρά

σε μείωση έως και 33% !!!! στις συντάξεις άνω των 1.000€ !!!

Bravo Γιώργη. Ώρα να υλοποιήσεις και την αύξηση στην παρακράτηση του 1% στους τραπεζοϋπαλλήλους στο 5%. Καλά δεν είναι σε πρώτη φάση;  

JORIOZ KATROUGALOS πως το λέγανε εδώ στο Ellada οι μάγκες; Θα γαμήσουμε τους μικρούς με 3-4 χρόνια μνημόνιο και εμείς θα ζήσουμε σαν μαχαραγιάδες !!!

Έτσι δεν λέγανε;  

Μνημόνιο ρεεεεεεεεεεεεεε και πάλι μνημόνιο ρεεεεεεεεεεεεε………

Γιώργη μου, το γοργόν και χάρι έχει….

ΜΕΙΩΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 33% ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1.000€

Μαχαίρι για 930.000 συνταξιούχους ελλείψει ισοδύναμων – Ισοπεδώνει μεσαίες συντάξεις με υψηλές παροχές η πρόταση της Επιτροπής Σοφών του υπουργείου Εργασίας

Συντάξεις μόνο για όσους βρίσκονται κοντά στο κατώφλι της φτώχειας θα καταβάλλει το προτεινόμενο συνταξιοδοτικό σύστημα που εξοντώνει τους μελλοντικούς συνταξιούχους και τιμωρεί τους σημερινούς που γλίτωσαν από τις παλιότερες μεταρρυθμίσεις. Το ανάμεικτο υβριδικό μοντέλο που εφαρμόστηκε στο… Κιργιστάν (χώρα της Κεντρικής Ασίας, δίπλα στο Καζακστάν) ισοπεδώνει μεσαίους και υψηλούς μισθούς, έτη ασφάλισης και υψηλές εισφορές που έχουν ήδη καταβληθεί. Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος παραδέχεται ότι μόνο τα πολύ χαμηλά εισοδήματα μπορούν πλέον να προστατευτούν καταδικάζοντας τους «υψηλόμισθους» σε ποινή χαμηλότερης σύνταξης.

Το απίστευτο είναι ότι, σύμφωνα με μέλη της επιτροπής σοφών, «υψηλόμισθος» θεωρείται ο αμειβόμενος με 1.200 ευρώ και το κατώφλι της φτώχειας προσδιορίζεται στα 4.320 ευρώ ετήσιο ατομικό εισόδημα (360 μηνιαίως) και 8.640 ευρώ οικογενειακό.

ΕΔΩ η συνέχεια