Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ…. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΘΩΚΟ

by on 10 April 2015

Θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στη Μύκονο; Ρωτήσαμε τον παλιό διευθυντή της εφημερίδας «Η Μυκονιάτικη»; Η εξομολόγηση ότι μπήκε στην Αριστερά με τρόπο ανορθόδοξο, τυπικό για έναν επαναστάτη, ότι αναπολεί τα ιδανικά της Ευρώπης του Διαφωτισμού και ότι στο μυαλό του έχει μια ανοιχτή Ελλάδα, περήφανη και γεμάτη φως, θα ανακουφίζει σίγουρα τον Αριστείδη Αλαφούζο, στα βαθιά του γεράματα…

Και αυτό γιατί ο αρχισυντάκτης του, τα πέτρινα χρόνια του Κόκκαλη, του Σημίτη, αλλά και του Μητσοτάκη που λάδωνε ο Αριστείδης, έφτασε επιτέλους στον Υπουργικό θώκο. Και από εκεί μίλησε για «συσσίτια προς ημετέρους», που είδαμε στο παρελθόν, επίσης για θεατρικά σχήματα που έπαιρναν χρήματα και δεν απέδιδαν έργο, και άλλα που έκαναν παραστάσεις με καταναλωτικά δάνεια, αναφερόμενος στο Μέγαρο και στην Λυρική.  

Το λαμπρό story του επαναστάτη με αιτία δεν σταματά στα κοσμοπολιτικά σοκάκια της Μυκόνου. Δεν σταματά στα δύσκολα βράδια ανεύρεσης, του πρώτου θέματος στην κύρια σελίδα της «Καθημερινής» παρέα με τον απαιτητικό έκδοτη – εφοπλιστή – αφεντικό του, Αριστείδη Αλαφούζο.

Έφτασε επιτέλους η στιγμή για μια ανοιχτή Ελλάδα, περήφανη και γεμάτη φως !!!

Συνεχίζεται…