Ο ΙΟΥΔΑΣ…

by on 3 April 2015

Διαπλεκόμενος πολιτικός, μου έλεγε στα μέσα της εβδομάδας, κοιτάζοντας τον διπλανό μου…. ο Παππάς κάνει πολύ δουλειά και αθόρυβα…. Μαθαίνω πολλά από σοβαρές και αξιόπιστες πηγές…. Ήθελε να βγάλει ρεπορτάζ από εμένα ! Όχι ότι δεν γνώριζε αλλά ήθελε και άλλα ! Αμέσως του έριξα έναν δράκο για αντιπερισπασμό και έβγαλα εγώ ρεπορτάζ ! Μην ασχολείσαι με αυτά. Δεν θα βρουν ούτε τις τσιμεντένιες μπότες, που θα σου έχουν φορέσει, στο πάτο του Σαρωνικού !

Τι συνέβη πραγματικά με την υπόθεση των τηλεοπτικών σταθμών και τον υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά; Ποιοι τον εξέθεσαν και γιατί; Ή μήπως τελικά όλο στήθηκε για να το δει ο πληθυσμός και να οδηγηθεί στο συμπέρασμα, ότι όχι μόνο δεν χρωστούν αλλά τους χρωστά και από πάνω το κράτος !

Υπάρχουν δυο ισχυροί «μιντιακοί κύκλοι» προσκείμενοι στη κυβέρνηση, που βρίσκονται on line με τον Ν. Παππά. Λογικό. Ο άνθρωπος κλειδί, ο πυρήνας διαθέτει ως προσόν την παλαιά κουμμουνιστική κουτοπονηριά. Τώρα στην εξουσία, θέλει η χλαμύδα του, να ακούγεται στο πέρασμα του ! Προφανώς πριν λίγα χρόνια, δεν κατάφερε ποτέ, να ολοκληρώσει πίστα στον υπολογιστή του, παίζοντας το Caesar IV. Έτσι ενσαρκώνει τον χαμένο παίχτη τότε, σήμερα, από την νέα θέση του, στη μαρκέτα της εξουσίας. Μαζί με άλλους κουτοπόνηρους συντρόφους θέλουν, δύναμη, εξουσία και χρήμα.

Μπορεί το δεξί χέρι του πρωθυπουργού να «σταβλίζεται» με τον Ιούδα;

Ο φιλάργυρος και δολίως σκεπτόμενος, πρέπει να καταλήξει στο  χωράφι του Ακελδαμά, ναι ή όχι Νίκο Παππά;

Με την εκτίμηση μου και με την ευχή, να μην ξεπεράσετε σε κατάντια, την παιδική χαρά του Αντώνη Σαμαρά, της εποχής Αντώνη Σαμαρά…