Ο ΑΥΓΕΙΑΣ & Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ….

by on 24 February 2016

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ATTICA BANK….

Διευρύνεται συνεχώς η υπόθεση του κυκλώματος δημοσιογραφικής εκβίασης που αποκαλύφθηκε προχθές. Αναμένεται επέμβαση εισαγγελέα στην Τράπεζα Αττικής, πολύ πιθανόν και σε άλλες ΔΕΚΟ.

Tαυτοποιούνται και νέα πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες που έχουν καταγράψει οι «κοριοί» της Ασφάλειας, προκύπτουν σχέσεις και με διάφορα άλλα πρόσωπα από τον δημοσιογραφικό χώρο, σαφείς ενδείξεις ότι λειτουργούσε κύκλωμα συνεργασίας με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα που επωφελούντο από τις δραστηριότητες του κυκλώματος, αλλά και ε μ π λ ο κ ή  στελεχών της δ ι ο ί κ η σ η ς   της Τράπεζας Αττικής, στην οποία ο Παναγιώτης Μουσσάς φαίνεται να είχε ε ν ε ρ γ ό  ρόλο στη διανομή της διαφημιστικής «πίτας».

Η έρευνα, λένε οι πληροφορίες, θα αφορά στα διαφημιστικά κονδύλια και στις χορηγίες που δίδονταν από την τράπεζα, αλλά και στον ρόλο του ίδιου του Μουσσά και στελεχών της διοίκησης, στη διανομή τους.

Πηγές που γνωρίζουν την υπόθεση θεωρούν ότι η έρευνα πιθανότατα θα επεκταθεί και σε άλλες ΔΕΚΟ που κατονομάζονται στη δικογραφία, αλλά και σε σειρά άλλων προσώπων του δημοσιογραφικού χώρου, που σταδιακά ταυτοποιούνται από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες και θα κληθούν από τη δικαιοσύνη.

– ο Αυγείας & η κόπρος του-