ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΡΑ !!! ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ Ο ΠΗΔΙΚΟΥΛΑΣ…

by on 4 Φεβρουάριος 2016

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν προσελήφθη ως σύμβουλος σε τράπεζα ιδιοκτησίας του Ουκρανού δισεκατομμυριούχου Βίκτορ Πίντσουκ.

Ο Στρος Καν που εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από τη θέση του Διευθυντού του ΔΝΤ το 2011 εξαιτίας της υπόθεσης με τις κατηγορίες βιασμού σε βάρος του οι οποίες αργότερα απεσύρθησαν θα είναι μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Bank Credit Dnepr, όπως μεταδίδει το BBC.

Ιδιοκτήτης της τράπεζας είναι ο γαμπρός του τέως Ουκρανού Προέδρου Λεονίντ Κούτσμα, η περιουσία του οποίου αγγίζει κατά πληροφορίες το 1,4 δισ δολάρια ενώ δραστηριοποιείται σε πολλαπλούς τομείς.

Ο Πιντσουκ κατάφερε τον περασμένο μήνα να διευθετήσει εξωδικαστικά με δύο άλλους Ουκρανούς επιχειρηματίες την υπόθεση εξαγοράς μίας εταιρείας εξόρυξης, το 2004, η οποία θα εκδικάζετο στο Λονδίνο μόλις λίγες ημέρες αργότερα και αναμένετο να αποτελέσει την ακριβότερη δίκη στα νομικά ιστορικά της Μ. Βρετανίας. Παράλληλα θα έφερνε στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες για τις εμπορικές συμφωνίες ορισμένων από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες της Ουκρανίας.

skai

 

Be the first to comment!
 
Leave a reply »