ΟΥΑΟΥ … ΑΝΤΩΝΗ !

by on 11 February 2015

Όλο και πιο κοντά στην επιβεβαίωση του ρεπορτάζ, ότι ο Γερμανός πρέσβης θα φύγει νύχτα. Που και πως νομίζετε ότι πέρασε τις τελευταίες 72 ώρες, ο Peter Schoof, μαζί με την 4 μελή «ομάδα» του; Ήταν στην Αθήνα; Γιατί μετά από τόσες μέρες εκλογής της νέας κυβέρνησης δεν έχει ΑΚΟΜΑ περάσει μια βολτιτσα από το Μαξίμου για τα … «διαπιστευτήρια», όταν έχουν διαβεί ήδη το κατώφλι, μια σειρά ξένων πρεσβευτών στη χώρα μας;

Ο Πέτρος μας, μαζί με την «ομάδα» του επέστρεψε χτες αργά, μετά από την εσπευσμένη κλήση της Bundeskanzlerin. Για 4 μέρες ευχαριστήθηκε, Jägerschnitzel και μπύρα. Ή μήπως την έβγαζε με σαντουιτζάκι, από τις αλλεπάλληλες ώρες συσκέψεων; Σαφώς και δεν είμαι σε θέση να ξέρω το τι και πως. Από την άλλη, που να πάρει χαμπάρι ο Jonny τι παίζει, μπας και κάνα δικό μας παλικάρι, ακούσει τίποτα σε καμιά .. μπυραρία. Ακόμη ταχτοποιεί τις φωτογραφίες στο …. γραφείο του. Άρε  Ελλαδάρα.

Ο Πέτρος μας,, είναι εξπέρ στα Ευρωπαϊκά. «Κύκλοι των Αθηνών» τον θεωρούν ευφυή. Το αν τελικά αντικατασταθεί ή όχι, ώστε να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ,, δεν απομένει παρά να το δούμε αργά ή γρήγορα. Υπάρχει πρόσωπο ήδη στη πρεσβεία, που είναι να κάτι σαν τον παλιό Γάλλο πρέσβη. Τον θυμάστε; Πιο πολυπολιτισμικός, πιο του φουλαριού, ίσως να είναι και ΣΥΡΙΖΑ ! Θα δείξει.

Ένα είναι το σίγουρο 100%. Ο Πέτρος μας, ήταν μαζί με την 4μελη ομάδα του για 72 ώρες στα πάτρια εδάφη του. Τι αποφάσισαν, τι εντολές έχει, τι έφερε στις αποσκευές του δεν ξέρω. Μήπως δεν έφερε τίποτα αλλά πήγε; Έλα μου ντε. Ποιος να τα ξέρει αυτά.

Τώρα θα μου πεις, που κολάει το … Ουάου, Αντώνη !

Ένα παλιοτόμαρο, μου είπε ότι το σχέδιο της δίμηνης παράτασης, δλδ της παγίδευσης του Τσίπρα δεν ήταν δικής σου επινόησης, αλλά των Γερμανών !!!

Εγώ τα παλιοτόμαρα δεν τα πιστεύω. Ούτε ότι θα έκανες εσύ κάτι τέτοιο ! Αλλά, από την άλλη χτες στη βουλή είπες ότι το έκανες γιατί δεν ήθελες να το έχεις μπροστά σου, μετά την επανεκλογή σου ! Υπήρχε μια δημοσκόπηση φανερή ή κρυφή που έδειχνε κάτι τέτοιο; Όχι. Άρα;   

Το ξαναλέω Αντώνη μου. Εγώ τα παλιοτόμαρα δεν τα πιστεύω !

Ακόμα και όταν ξέρουν, πότε απογειώνεται και προσγειώνεται αεροπλάνο, με τον Πέτρο μας και την 4μελη ομάδα του…  

Συνεχίζεται….