ΟΤΑΝ ΤΑ BLUE CHIP ΕΓΙΝΑΝ PENIS STOCK… (ή καμιά κουφάλα δεν λέει ότι έχουν μηδενίσει τα αμοιβαία κεφάλαια !)

by on 17 March 2015

Του Νίκου Πάσχου

lobbystas@gmail.com

Ένα ήταν το σύνθημα. Πάρτε καλά χαρτιά. Πάρτε BLUE CHIP ! Θα παίρνεις εκτός από τα κέρδη και σίγουρο μέρισμα. Μετά ήρθε η εποχή που έπαιρναν ζημιές και αντί για μέρισμα, έπαιρναν, το τρίτο το μακρύτερο. Και ζημιές και μέρισμα στα…. όνειρα. Μετά τους είπαν, παιδιά μια, δυο αυξησούλες, μπαίνουμε και τα BLUE CHIP θα ξαναδοξαστούν ! Βάλτε φράγκα στην Εθνική, στην Alpha, στην Πειραιώς, στην Eurobank. BLUE CHIPαααααααααααρες. Ρε μην αγγίζεις τράπεζες, εκεί ο Ελληναράς. Να κονομήσει ! Δυο τρία χρόνια θα είναι η κρίση. Μετά γυρνάει ! Ο Αντώνης και ο Βαγγέλης τους κάνουν όλα τα χατίρια. Ξέρουν αυτοί. Τους ξαναδάγκωσαν οι τραπεζίτες εκεί ο Ελληναράς. Επιμονή. Να κονομήσει ! Μετά ήρθαν οι σοβαροί οι ξένοι. Ψήφο εμπιστοσύνης !!! Έριξαν δις στις BLUE CHIPαααααααααααρες. Μπείτε μαλάκες για να κονομήσετε. Ο Χρηστάρας, έφερε φράγκα από τα Barbados. Μπες στα 31 σεντς και κάτσε στο χαρτί ! Κάτω από ευρώ μην πουλήσεις. Ήρθε η θεια από το Σικάγο για να βάλει φράγκα, για να κονομήσει  ο Ελληναράς !!!

Πάρε BLUE CHIPαααααααααααρες. Πάρε μαλάκα. Χέστον τον lobbysta, που ουρλιάζει short μάγκες καραshort !!!

Τώρα που έγιναν PENIS STOCK δεν υπάρχουν τα φράγκα ! Σας τα έφαγαν οι παπατζήδες. Τραπεζίτες, χρηματιστές και τα σκυλάκια τους οι παπαγάλοι.

Και το πιο ωραίο είναι, ότι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι τόσο μαλάκες, που τους ξέσκισαν τα λαμάγια, γιατί λέει πήγαν να βάλουν χέρι στα αποθεματικά των ταμείων !! Ποια αποθεματικά ρε; Αφού μηδένισαν !!! όλα τα αμοιβαία που ήταν κάργα φορτωμένα με BLUE CHIPαααααααααααρες.  

Ρε έχετε πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει;

Συνεχιζεται….

Με BLUE CHIPαααααααααααρες. …