ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!

by on 21 March 2014

Τον Ιανουάριο ο κ. Πάνος Γερμανός εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι … «Σε απάντηση δημοσιευμάτων μερίδας του Τύπου περί δήθεν εμπλοκής του Π. Γερμανού σε διακίνηση παρανόμων κεφαλαίων και προς αποκατάσταση της αλήθειας επιθυμούμε να τονίσουμε τα ακόλουθα …»

Το Συμβούλιο Εφετών έχει ήδη εκδώσει βούλευμα το οποίο παραπέμπει σε δίκη πέντε πρόσωπα: Τον Κύπριο πρώην υπουργό Εσωτερικών Ντίνο Μιχαηλίδη, το γιο του Μιχάλη, τον έμπορο όπλων, Φουάντ Αλ Ζαγιάτ, τον πρώην νομικό σύμβουλο του Κράτους Αναστάσιο Σοφό καθώς και τη σύζυγό του Μαρία, που εμφανίζεται ως συνδικαιούχος σε λογαριασμό.

Σύμφωνα με το directnews.gr στο στάδιο της ολοκλήρωσής της βρίσκεται η ανάκριση που διενεργείται για τους πυραύλους TOR-M1 και η σχετική δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί μέσα στον Απρίλιο στο Συμβούλιο Εφετών, το οποίο θα αποφανθεί για την ”τύχη” των κατηγορουμένων στην υπόθεση. Ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση περιλαμβάνονται και επτά νέα πρόσωπα, ορισμένα εκ των οποίων έχουν αναφερθεί στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Γιάννη Σμπώκο, πρώην γενικό διευθυντή εξοπλισμών επί υπουργίας Τσιχατζόπουλου, Πάνο Γερμανό, τα αδέλφια Ζορζ και Πιέρ Χριστοδουλίδη, διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων μόνιμων κατοίκων Ελβετίας, Γιώργο Κάμαρη, προσωπικό φίλο του Σμπώκου και δικαιούχου της εταιρείας Clavis μέσω της οποίας, όπως όλα δείχνουν, έχει διακινηθεί μαύρο χρήμα και δύο υπαλλήλους των εταιριών που διατηρούσε ο Βλάσης Καμπούρογλου ο οποίος είχε κομβικό ρόλο στην υπόθεση στο παρελθόν ως εκπρόσωπος της εταιρίας Drumilan και ο οποίος το 2012 είχε βρεθεί νεκρός σε ξενοδοχείο της Τζακάρτα, στην Ινδονησία.

Ο κ. Πάνος Γερμανός είναι κατηγορούμενος. Πριν ολοκληρωθεί το έργο της ανάκρισης ο επιχειρηματίας μας ανακοινώνει σε δημόσια θέα τα περί δήθεν εμπλοκής του.  

Είναι κατηγορούμενος και εμφανίζεται στην ανακοίνωση του περί δήθεν; Πως γνωρίζει το τι θα αποφανθεί το Συμβούλιο Εφετών; Προαναγγέλλει απόφαση της δικαιοσύνης;