ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ…

by on 31 Οκτωβρίου 2014

Αναμενόμενα όσα διέρρευσαν και ανακοινώθηκαν μετά την συνάντηση Αλ. Τσίπρα- Γ. Στουρνάρα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά να μην χαθούν τα 11,4 δις ευρώ του ΤΧΣ και τον διοικητή της ΤτΕ να αναφέρεται στις θεσμικές δεσμεύσεις της χώρας έναντι των δανειστών. Δηλαδή αδιέξοδο επί του πρακτέου, με τον κ. Τσίπρα να γνωρίζει πολύ καλά πως κεφάλαια του Ταμείου ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς που ευαγγελίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ αργά ή γρηγορότερα δείχνει να προσαρμόζεται, να λειαίνει τις θέσεις του και να γίνεται (κυρίως μέσω της γραμμής Δραγασάκη) πιο πραγματιστής. Αυτά όμως αφορούν τους εν δυνάμει ψηφοφόρους του ή μη.

Όμως σας είχα υποσχεθεί το “βαθύ παρασκήνιο” της συνάντησης, αυτό που ΔΕΝ διαβάσατε και ΔΕΝ θα διαβάσετε αλλού.

Ο ευφυής Γιάννης Στουρνάρας χωρίς να πει ή να εξηγήσει το πως ακριβώς έχει η κατάσταση στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο έδωσε στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, στον Αλ. Τσίπρα να καταλάβουν την τραγικότατη θέση στην οποία έχει περιέλθει το χρηματοπιστωτικό σύστημα, την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται κυριολεκτικά επί ξυρού ακμής.

Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι, ο διοικητής ΔΕΝ είπε κουβέντα ΟΜΩΣ έδωσε να καταλάβουν τα περισσότερα.

σ.σ. Πάσχο μου, ξέρεις πως αυτή η πηγή ΔΕΝ χωρά αμφισβήτηση ούτε παρερμηνείες.

Και για να μην σε κρατώ σε αγωνία το θέμα των υπερχρεωμένων ΜΜΕ και 3-4 μεγαλόσχημων αναφέρθηκε ονομαστικά, με πρόσωπα, στοιχεία και διευθύνσεις.

Το τι θα πράξει ΕΑΝ και ΕΦ΄ ΟΣΟΝ αναλάβει την εξουσία ο Τσίπρας- ΣΥΡΙΖΑ δεν το γνωρίζω, δεν τρέφω δα και πολλές ελπίδες, ωστόσο ονόματα και πρόσωπα είχαν την αναφορά τους στην χθεσινή συνάντηση.

 – ο γνήσιος λουμπινιάρης.-

Be the first to comment!
 
Leave a reply »