ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΩΔΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

by on 27 Φεβρουαρίου 2018

Τίποτα άλλο δεν τους απασχολεί  ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ  όλοι έχουν συντονιστεί στην ΕΠΩΔΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ!!!

Draghi : στην τοποθέτηση του σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ειδικότερα, για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς σημείωσε ότι «χρειάζεται αξιολόγηση για να επιβεβαιωθεί ότι θα υπάρχει συνεχής και απρόσκοπτη υλοποίηση χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.»

Για την ανάγκη να μειωθούν περαιτέρω τα κόκκινα δάνεια στα χαρτοφυλάκια των ελληνικών τραπεζών μέσω και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μίλησε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι στην τοποθέτηση του σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Όσον αφορά την πορεία της τελευταίας αξιολόγησης επισήμανε ότι «έχουν γίνει πολλά, πρέπει όμως να ολοκληρωθούν όλα τα προαπαιτούμενα».

«Μόνο δύο προαπαιτούμενα απομένουν, το Ελληνικό και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες», ανέφερε.

Ειδικότερα, για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς σημείωσε ότι «χρειάζεται αξιολόγηση για να επιβεβαιωθεί ότι θα υπάρχει συνεχής και απρόσκοπτη υλοποίηση χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς. Αυτό αναμένεται να γίνει στις αρχές Μαρτίου από τους θεσμούς που θα έχουν λάβει επιπλέον στοιχεία από τις ελληνικές αρχές».

Be the first to comment!
 
Leave a reply »