ΟΙ 10 ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΩ

by on 24 November 2018

Διαβάζω στο euro2day

Από τους τίτλους που έχει στο μικροσκόπιό της συστηματικά η αγορά, τα περιθώρια ανόδου βάσει των μέσων τιμών-στόχων είναι πολύ αυξημένα. Για παράδειγμα:

-Στη μετοχή του ΟΤΕ το περιθώριο ανόδου είναι πλέον ιδιαίτερα υψηλό, στο 35%, αφού η μέση τιμή-στόχος είναι τα 13,26 ευρώ ανά μετοχή.

-Για τον ΟΠΑΠ οι αναλυτές εμφανίζονται ιδιαίτερα θετικοί για τη μετοχή και το περιθώριο ανόδου από τα τρέχοντα επίπεδα είναι υψηλό στο 40%, αφού πλέον η μέση τιμή-στόχος τίθεται στα 11,25 ευρώ και στο ταμπλό αποτιμάται 8 ευρώ.

-Για τη Μυτιληναίος, η μέση τιμή-στόχος έχει πλέον διαμορφωθεί στα 13,12 ευρώ, με περιθώριο απόδοσης πάνω από 80%.

-Η Jumbo, που είναι επίσης στις top επιλογές των αναλυτών, εμφανίζει υψηλό περιθώριο ανόδου από αυτά τα επίπεδα, αφού η μέση τιμή-στόχος είναι τα 18,21 ευρώ.

-Για τον τίτλο των Ελληνικών Πετρελαίων, παρά την υπεραπόδοσή του στο τελευταίο τρίμηνο, η μέση τιμή-στόχος που θέτουν οι αναλυτές τοποθετείται φέτος στα 8,77 ευρώ πλέον. Στο τρίμηνο η απόδοση είναι οριακά θετική.

-Η μέση τιμή-στόχος για την Coca Cola HBC έχει αυξηθεί στα 30,54 ευρώ και το μέσο περιθώριο ανόδου είναι 20%.

-Αύξηση στη μέση τιμή-στόχο έχουμε και για την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, στα 7,05 ευρώ. Η μετοχή απέδωσε 15% στο τελευταίο τρίμηνο και το περιθώριο ανόδου έχει μειωθεί στο 13%, αλλά παραμένει θετικό.

-Τέλος, και οι τίτλοι των Sarantis, Aegean Airlines και Fourlis εμφανίζουν πολύ υψηλά περιθώρια βάσει των μέσων τιμών-στόχων των αναλυτών.

Συνεχίζεται