ΟΙ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΕΣ…

by on 8 May 2020

Του Νίκου Πάσχου

Έχουν αντλήσει συνολικά από την εποχή της δραχμής έως σήμερα τρις όχι δις ! Αλλεπάλληλες Α.Μ.Κ όπου πάνω από τα 2/3 ήταν αποκλειστικά για κεφάλαιο κίνησης δλδ πούρα, τζόγος, κόκες πουτάνες και ντόλτσε βίτα. Αποθήκευσαν μετρητά φορτηγά στις Ελβετίες, Σιγκαπούρες, Λονδίνα. Αποθήκευσαν φορτηγά με χρυσό σε θυρίδες σε όλη την γη. Αγόρασαν ακίνητα στα Λονδίνα, στα Βερολίνα, στις Νέες Υόρκες, στη Μύκονο ε; ακόμα και στον Άρη ! Σήκωσαν δάνεια δις τα οποία ουδέποτε πληρώθηκαν ! Ανανεώνονται και ανανεώνονται και ταυτόχρονα διατηρούν και αλληλόχρεους λογαριασμούς για κεφάλαιο κίνησης απίθανων εκατομμυρίων !!!

Οι πατεράδες τους δεν ήταν Άγιοι ! Είχαν όμως αρχίδια !  Ήταν αφεντικά και όχι παράσιτα !

Έκαναν κουμάντα και είχαν τσέπη δική τους όταν ερχόταν η ώρα της πληρωμής.

Σήμερα λοιπόν οι κλαψομούνες αυτές κλαίνε και θέλουν λεφτά ! Λεφτά μόνο ! Για να συνεχίσουν την ντόλτσε βίτα !  

Φταίει ο ιός !

Ο DOW θα πήγαινε 50.000 μονάδες !!!

Η Ελλάδα έκανε καθαρή έξοδο από τα μνημόνια και όλος ο πλανήτης θα έριχνε δις στη γη της επαγγελίας για να κάνουν ντόλτσε βίτα οι κλαψομούνες !!!    

Οι καλύτερες τράπεζες στο κόσμο !

Κατάπιαν 250+δις χρεοκόπησαν την χώρα, άρπαξαν όλο τον πλούτο της Ελλάδας – υπερταμείο – οι.. βάρβαροι και τώρα πρέπει να εγγυηθεί το ελληνικό δημόσιο για να συνεχίσουν να κάνουν ντόλτσε βίτα οι κλαψομούνες και οι τραπεζίτες να βάζουν πλάτη να σώσουν την Ελλάδα !!!

Ένας, ένας, έρχεται η ώρα σας !

Συνεχίζεται