«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΑΪΒΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΤΙΣ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ»

by on 15 Σεπτεμβρίου 2018

Μεγάλη αύξηση στον αριθμό των Ελλήνων που επισκέπτονται το Αϊβαλί

Οι κάτοικοι της Λέσβου έρχονται στην πόλη με φέριμποτ από το λιμάνι της Μυτιλήνης

Μεγάλη αύξηση στον αριθμό των Ελλήνων που επισκέπτονται το Αϊβαλί για ψώνια καταγράφηκε τον τελευταίο μήνα.

Οι επιχειρηματίες στον τουρισμό και οι καταστηματάρχες του δημοφιλούς προορισμού που ετοιμάζονται για το κλείσιμο της φετινής τουριστικής περιόδου είναι αρκετά ικανοποιημένοι από την άφιξη επισκεπτών από τη Λέσβο.

Οι Έλληνες που μέχρι πρόσφατα έρχονταν για την λαϊκή αγορά που πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη, το τελευταίο διάστημα άρχισαν να επισκέπτονται ολοένα και περισσότερο την πόλη.

Οι κάτοικοι της Λέσβου έρχονται στο Αϊβαλί με φέριμποτ από το λιμάνι της Μυτιλήνης για να αγοράσουν ρούχα, είδη κουζίνας και άλλα πράγματα που χρειάζονται.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Αϊβαλί, Μουσταφά Μπουγιουκτσιβκίν, είπε ότι το ενδιαφέρον των Ελλήνων που ζουν στη Λέσβο αυξήθηκε μετά την λειτουργία τελωνείου στο λιμάνι της πόλης.

«Οι Έλληνες γείτονες μας προτιμούν το Αϊβαλί για την ποικιλία των προϊόντων, τις προσιτές σε σχέση με τη Λέσβο τιμές και τα φρέσκα τρόφιμα», σημείωσε.

Ο πρόεδρος του σωματείου καταστηματαρχών του Αϊβαλί, Μελίχ Τσακίρτζα, είπε ότι οι τουρίστες από τη Λέσβο κάνουν πολλά ψώνια.

Ο Τσακίρτζα ανέφερε ότι οι Έλληνες αγοράσουν περισσότερο προϊόντα όπως ρούχα, υφασμάτινα είδη και κουρτίνες.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »