ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΝΤΑΣ τον Σάββατο- Κυριακάτικο Τύπο ΙΙ,

by on 27 April 2014

Του “Αλιέως”

Ολόκληρη σελίδα ΄΄αφιερώνουν΄΄ τα Παραπολιτικά στον ΑΛΑΦΟΥΖΟ-ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα στο ένθετο Secret (σελ. 17) με κεντρικό τίτλο Ολική κατάρρευση για τον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, γίνεται εκτενής αναφορά στο…κατρακύλισμα του σταθμού στην 5 η θέση, στους υπεύθυνους που οι ακροατές γύρισαν την πλάτη στον 100,3 (φωτό των Αρη Πορτοσάλτε και Μπάμπη Παπαδημητρίου δίπλα στου Γιάννη Αλαφούζου) και ρεπορτάζ για τις διορθωτικές προσπάθειες, που γίνονται αλλά και το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ που ξεκινά από Δευτέρα.

ΟΜΩΣ στον ΄΄αέρα΄΄ βγαίνει και ο ρ/φ των Παραπολιτικών ( στους 90,1) με σύνθημα Τραβάει το αυτί, και υποθέτω πως εύλογα θα διεκδικήσει μερίδιο και από το ενημερωτικό κοινό (Γ. Κουρτάκης- Π. Τζένος, Παν. Λιάκος, Γ. Κουβαράς- Βασ. Ταλαμάγκας και βεβαίως Ν. Σίμος- Κων. Αγγελόπουλος ex Καθημερινή).

ΒΛΕΠΩ, πως (σελ. 54) των Παραπολιτικών δημοσιεύεται ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ καταχώρηση της REAL NEWS, (και στην σελ. 56 8αράκι του newpost- του Τάκη Χατζή, ο οποίος μετά το ΄΄κόψιμο΄΄ του Ν. Ευαγγελάτου κατά πάσα βεβαιότητα την..κάνει από τα ΄΄παράθυρα΄΄ των σχολιαστών της απογευματινής ζώνης του ΣΚΑΙ),

γιατί τα γράφω όλα αυτά…γιατί ξεφυλλίζοντας στη συνέχεια την REAL NEWS, στη σελ. 54 δημοσιεύεται ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ καταχώρηση του νέου ρ/φ σταθμού των Παραπολιτικών.

 ο.κ θα πείτε, γίνονται…βεβαίως αλλά μόνο μεταξύ δύο πλευρών, που έχουν κάνει τις επαφές τους και έχουν συμφωνήσει σε κάποια ελάχιστα θέματα.

ΑΛΛΑ η…έκπληξη έρχεται ξεφυλλίζοντας- πάντα την REAL NEWS- όταν στη σελ. 24 (στην ενότητα της Πολιτικής) ο Πέτρος ΚΟΚΚΑΛΗΣ- υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γ. Μώραλη- λέει ότι ο κ. δήμαρχος (σ.σ. Β. Μιχαλολιάκος ) προσβάλλει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, διαφημίζει την πολυσυλλεκτικότητα του ψηφοδελτίου Πειραιάς Νικητής.

Ο υιός ΚΟΚΚΑΛΗΣ προχωρά στο…παρασύνθημα εκτιμώντας, πως ΄΄η ανάπτυξη στον Πειραιά θα έρθει από την θάλασσα, δεν θα έρθει από την Αθήνα. Η θάλασσα ανοίγεται στα πέρατα της οικουμένης΄΄.

Καλά τα λέει ο υιός ΚΟΚΚΑΛΗΣ και για τον Πειραιά και για την θάλασσα και τη ανάπτυξη, και από που περιμένει ότι θα έρθει η ανάπτυξη.

ΕΔΩ lobbystaράδες επιβεβαιώνεται η παλαιόθεν βεβαιότητα μας, πως νέες συμμαχίες ΄΄χτίζονται΄΄, καινούργια μέτωπα συμπτύσσονται, ανατρέπονται φιλίες & αντιπαλότητες χρόνων, ονόματα αποχωρούν ή ΄΄παραιτούνται΄΄ και άλλα αναδεικνύονται από το παρασκήνιο και βεβαίως πρόσωπα, επιχειρηματικά συμφέροντα επαναστοχοποιούνται.

σ.σ. Σε άσχετο χρόνο – ακόμη όταν ήταν στην προηγούμενη μορφή του ο lobbystas- είχε ΄΄ανεβάσει΄΄ αρκετά επεισόδια από τον ΄΄πόλεμο΄΄ Μαρινάκη – Αλαφούζου, με αφορμή- τότε- την είσοδο του δεύτερου στα του Παναθηναικού.

to be continued…