Ν. ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ & Μ. ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ

by on 13 August 2017

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου «η πρώτη συνάντηση», η συνεργασία έκπληξη της Νατάσσας Θεοδωρίδου με την Μελίνα Ασλανίδου επί σκηνής στο Π. Φρούριο. Μαζί τους ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Η Νατάσα και η Μελίνα ετοιμάζουν μια μοναδική συναυλία στην Κέρκυρα στο Παλαιό Φρούριο έχοντας μαζί τους έναν από τους πιο σημαντικούς Έλληνες συνθέτες, τον Χρήστο Νικολόπουλο.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η σημαντικότερη λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της, κλείνει φέτος 20 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας στη δισκογραφία. Με οδηγό την αγάπη και το σεβασμό για το ελληνικό τραγούδι μετατρέπει κάθε συνάντησή της με το κοινό σε μία μεγάλη μουσική παρέα.
Η Μελίνα Ασλανίδου, είναι η Μελίνα της καρδιάς μας, που πάντα μας συγκινεί με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία.
Μια ξεχωριστή ερμηνεύτρια που ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στο ποιοτικό σύγχρονο τραγούδι, τις ρίζες και την παράδοση αλλά και το «καθαρόαιμο» λαϊκό φάσμα.
Με πυρήνα τις προσωπικές τους επιτυχίες και πολλές συνθέσεις του Χρήστου Νικολόπουλου, θα συναντηθούν επί σκηνής σε μία μοναδική συναυλία.

corfupress