ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ! ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΚΟΜΑ ?

by on 4 Δεκεμβρίου 2017

Του Νίκου Πάσχου

«Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι σημαντικοί, για να έχουμε καλές τράπεζες»

Αυτά μας  λέει ευθαρσώς και χωρίς καμία αναστολή η  ντροπή ο αριστερός Euclid  …. όπως και πολλά άλλα φαιδρά και γελοία που προσπαθούν να πλασάρουν αυτοί οι τυχάρπαστοι  τύποι που κυβερνούν  και τα διάφορα παρτάλια που τους περιτριγυρίζουν και τους στηρίζουν σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσουν  το θέμα των πλειστηριασμών.

Προσπαθούν λυσσαλέα να μας πείσουν ότι  αφορά ελάχιστους  και αυτοί είναι  η  ελίτ και οι μπαταχτσήδες,  ενώ  αυτοί που γνωρίζουν αντιλαμβάνονται ότι  το θέμα των πλειστηριασμών, με τον ένα η τον άλλο τρόπο, ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και όχι μόνο αυτούς που έχουν πάρει ένα σπίτι με στεγαστικό  δάνειο, τους οποίους, όπως μας λένε,  τους προστατεύει ο νόμος Κατσέλη.  

Οι πλειστηριασμοί, αφορούν όλους σχεδόν τους  συνανθρώπους μας, που δεν επέλεξαν να μην πληρώνουν, αλλά που απλά δεν μπορούν να πληρώσουν.

Τους  Πολίτες που  καταστράφηκαν από το ωστικό κύμα της κρίσης και οι οποίοι τώρα θα πεταχτούν από τα σπίτια τους, για  να δοθούν σε ξένα κερδοσκοπικά αρπακτικά.

Είναι ντροπή και ξευτίλα αυτοί οι τύποι που έκλεψαν την εξουσία με το στεντόρειο  «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ», σήμερα  να μας λένε λίγο πολύ ότι «οι πλειστηριασμοί είναι ευλογία γιατί θα σώσουν τις τράπεζες, όπως λέει και ό έτερος καπαδόκης  Κυριάκος, αντιπολιτευόμενος για τα μάτια του κόσμου, ενώ στην πραγματικότητα  βάζει γερές πλάτες, αφού δεν έχει ξεσηκώσει και τις πέτρες για αυτό το τόσο σοβαρό θέμα. 

Πόσες φορές ρε μαλάκες θα σώσετε τις τράπεζες ακόμα ? 

Και για να το κάνουμε ακόμα πιο λιανά  το θέμα ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.

Η πρώτη κατοικία, όπως, και το χωράφι ή το σπίτι που άφησε ο παππούς ή ο μπαμπάς στο χωριό κατάσχεται  από χρέη οποιασδήποτε αιτίας.

Η τράπεζα, το δημόσιο η όποιος άλλος έχει απαίτηση κατά κάποιου  ….πιστωτική κάρτα, καταναλωτικό δάνειο, προμηθευτής μιας επιχείρησης, εφορεία, οτε, δεη, ευδαπ κλπ,  μπορεί να διεκδικήσει δικαστικά την απαίτηση του, θα  εκδώσει  διαταγή πληρωμής κατά του οφειλέτη και μπορεί να προχωρήσει σε κατάσχεση οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου του οφειλέτη……… και ποια περιουσιακά στοιχεία έχει πλέον ο Έλληνας ?

Ούτε καταθέσεις  έχει, ούτε μετοχές έχει τους τις άρπαξαν και αυτές, ούτε χρυσάφια και ασημικά έχει, τα ξεπούλησε όλα στο Ριχάρδο, αλλά τι έχει ???

Μια κατοικία η ένα σπίτι, η ένα χωράφι στο χωριό …..

Άρα δεν αφορά μόνο αυτούς που έχουν πάρει στεγαστικά δάνεια και δεν μπορούν να τα αποπληρώσουν, που και αυτοί είναι πάρα πολλοί, ΑΛΛΑ και όλους όσους χρωστούν από οποιαδήποτε αιτία που είναι σχεδόν  όλος ο Ελληνικός πληθυσμός  και έχουν στην κατοχή τους ένα σπίτι που μένει  αυτός και η οικογένειά του.

Μέχρι τώρα, στην διάρκεια της κρίσης,  δεν γινόταν κατασχέσεις πρώτων τουλάχιστον κατοικιών,  γιατί υπήρχε πάντα κάποιος  νόμος που προστάτευε την μια και μοναδική κατοικία …… τώρα πλέον δεν υπάρχει καμία προστασία,  παρά μόνο όσοι  εντάχθηκαν στο νόμο Κατσέλη, αλλά αυτοί είναι πολλοί λίγοι σε σχέση με το σύνολο που αφορά το θέμα.

Αυτή είναι η αλήθεια και όσοι δεν έχουν καταλάβει  τι ακριβώς παίζεται, θα το αντιληφθούν σε πολύ λίγο καιρό όταν αρχίσουν οι κατασχέσεις σε ευρεία κλίμακα, αφού πλέον η αισχρή αυτή παρέα που παραπλάνησε ένα ολόκληρο Λαό, παρέχει  μέσω ενός μεγάλου πολύπλοκου Νομικού πλέγματος την δυνατότητα και την ευκολία για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς,  βάζοντας  μάλιστα στην υπηρεσία των κορακιών και όλο τον μηχανισμό καταστολής,  ο οποίος θα στρέφετε κατά οποιουδήποτε προσπαθεί να αντισταθεί και να γλυτώσει το σπίτι του από την μεγάλη αρπαγή που θα επακολουθήσει  από τους   πολυεθνικούς και εγχώριους κερδοσκόπους  και κοράκια. 

Μια γεύση πήραμε  πρόσφατα από τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, αλλά αυτά που θα επακολουθήσουν, θα είναι  δυστυχώς πρωτόγνωρα και άκρως  δυσάρεστα για την Ελληνική κοινωνία 

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ  ΑΙΣΧΟΣ

Be the first to comment!
 
Leave a reply »