ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ…. ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ !

by on 2 February 2015

Του Νίκου Πάσχου

Αχ οι αναμνήσεις. Πως πέρασαν τα γαμημένα τα χρόνια. Τα μεγάφωνα, το κάγκελο τα γκανιάν, πλασέ, φόρκαστ, τετραπλό και δώστου για σύνθετο φορκάστ. Ο συγχωρεμένος μου έλεγε. Είναι μεγάλα κωλόπαιδα οι jockey. Μην τους έχεις ποτέ εμπιστοσύνη. Που να ξέρω εγώ ρε μάγκα, από ΝΑΟΥΚΙΑ; Εγώ ξέρω από .. πέταλα. Και να σου πω ρε μαμούνι (του άρεσε). Μου τα τρώνε τα λαμόγια με τα ΝΑΟΥΚΙΑ !!! Φτάσαμε, δόξα τω Θεώ, λοιπόν στο 2015. Φίλιππος Ένωσις της Ελλάδος. Εκπρόσωπος του Υπ.Οικ, ο Άγγελος από το Δώριο. Καλαματιανό παιδί. Εφοριακός. Και η γυναίκα του εφοριακός. Χρόνια και οι δυο. Στο γραφείο, που το πρωινό σαντουιτσάκι γύρω στις 10, με τον δεύτερο καφέ, είχε και έχει απαραιτήτως σολομό. Όχι αυτών που παίρνει η πλέμπα από τα Super Market. Αλανιάρη λίγων ωρών…

Ο Άγγελος από το Δώριο συμβούλευε τον Μαυραγάνη. Τον ex Υφυπουργό Οικονομικών. Αποσπασμένος στον ανιψιό του Τουρκολιά (είναι ακόμα στην Εθνική; δεν ξέρω) από την Κυπαρισσία. Παρεάκι του ex πρωθυπουργού μας, του Αντώνη. Δώριο, Κυπαρισσία, Πύλο με την μερσέντα, ούτε τρία τέταρτα. Στη παλιά έπαιζε  κασέτα με Παναγιώτη Μιχαλόπουλο. Στην παλιά την μερσέντα. Τώρα ακούμε Πάολα και Παντελίδη !!! Συγχωρέστε με επειδή θέλω να εκφραστώ αλλά …. (αχ), να πιω μισό μπουκάλι νερό να συνέρθω … να συνεχίσω.   

Ο Άγγελος είχε κατέβει με τον Αρούλη. Που εξαφανίστηκε αυτό παιδί ωρε μάγκες; Φέτος Πάσχα στη Μύκονο, χωρίς Άρη; Τέλος πάντων.

Ο Άγγελος φόρτωνε μισθούς. Χαρτούρα κάργα. Τι παρεάκι θα ήταν του Αντώνη; Φτωχός και δεξιός; Όχι ο Άγγελος. Οι υπόλοιποι μαλάκες ας πρόσεχαν.  

Έχουμε και λέμε. Μετρήστε εσείς…

Αποσπασμένος στον Μαυραγανη.

Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ ΔΟΥ

Γραμματέας της ΕΚΟ Εφοριακών Ν.Δ

Μέλος του Δ.Σ Φίλιππος Ένωσις της Ελλάδος ως εκπρόσωπος του Υπ Οικ.

Μέλος στο Εθνικό Συμβούλιο Αθλητικού Σχεδιασμού ΕΣΑΣ ως εκπρόσωπος του Υπ Οικ.

Μέλος στην «Επιτροπή Αποτίμησης της αξίας των Αθλητών» ως εκπρόσωπος του Υπ Οικ.

Τώρα, σύντροφε, νεοδημοκράτη, μπατίρη, μπορείς να βγεις στο μπαλκόνι και να μουντζώνεις τον εαυτό σου, για κάνα δίωρο, ουρλιάζοντας ΜΑΛΑΚΑ, ΜΑΛΑΚΑ, για να σε δουν και να  καταλάβουν και οι γείτονες, ότι μόλις τώρα, διάβασες …. lobbystas.

Ο Άγγελος που λέτε, το παρεάκι του Αντώνη, μαζί με τον Αποστόλη τον Κοσμόπουλο, άλλο καλαματιανό παιδί αυτός, είναι στο γενικό συμβούλιο της ΔΑΚΕ – Εφοριακών, δεν θέλουν την Ρεβέκκα Μπασματζίδου για πρόεδρο. Ξέρετε γιατί; Να σας το πω εγώ. Γιατί είναι Καραμανλικιά !!!

Μήπως οι δυο καλαματιανοί, θέλουν συνασπισμό με την ΠΑΣΚΕ – Εφοριακών όπως το εκανε ο Μεσσηνίος ex πρωθυπουργός με τον  πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κύριο Βενιζέλο;

Εσύ πατριώτη Αντώνη τι λες;

Συνεχίζεται..