ΝΕΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROLEAGUE. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ….

by on 30 April 2018

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κώστα Γιαννακόπουλου περίμεναν στον Παναθηναϊκό, νέα… ενημέρωση για πειθαρχική διαδικασία κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ έλαβαν τελικά! Η EuroLeague ενημέρωσε σήμερα το πρωί (30/4) τους “πράσινους” ότι ξεκίνησε άλλη μία πειθαρχική διαδικασία κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αφορμή τα πρόσφατα ποσταρίσματα που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

Η νέα κλήση της EuroLeague γίνεται στο πλαίσιο του ισόβιου αποκλεισμού που φαίνεται ότι επιδιώκει για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς και την τιμωρία του Παναθηναϊκού με την αποκλεισμό της έδρας του για πολλές αγωνιστικές τη σεζόν 2018-19.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα ανήμερα του τέταρτου αγώνα της σειράς με τη Ρεάλ, ο Παναθηναϊκός είχε λάβει άλλη μία ενημέρωση για πειθαρχική διαδικασία, με αφορμή πάλι μηνύματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram. Μία ημέρα νωρίτερα είχε ξεκινήσει και πειθαρχική διαδικασία κατά του Μάνου Παπαδόπουλου για τις δηλώσεις του μετά τον τρίτο αγώνα με την Ρεάλ.

sport24.gr

Δήλωση Γιαννακόπουλου

Την ώρα που από ολόκληρη την Ευρώπη λαμβάνουμε διαρκώς αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και συλλυπητήρια για τον χαμό του Κώστα Γιαννακόπουλου, ενός εκ των θεμελίων λίθων του Παναθηναϊκού μας, την ώρα που η οικογένεια μας είναι βυθισμένη στο πένθος, εσύ αποδεικνύεις για μια ακόμη φορά πόσο μικρόψυχος είσαι.

Το έπραξες βεβαίως κι άλλες φορές. Όταν υπερασπίστηκα τα παιδιά μου, έναντι κάποιων που έβριζαν και έριχναν κατάρες. Ή όταν μοίρασες τη φωτογραφία μου στα γήπεδα της Ευρωλίγκα, σαν να επρόκειτο για σεσημασμένο δολοφόνο. Και τώρα, τη στιγμή που η οικογένεια μου θρηνεί, εσύ απλά συνεχίζεις την προσπάθεια για την εξόντωση του Παναθηναϊκού και εμένα προσωπικά.

Μέχρι εδώ. Το μόνο που έχω να σου πω πλέον είναι «ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ». Μόνο αυτό. Τίποτα άλλο δεν σου αξίζει.

Και ξεκαθαρίζω ότι αν καλοκαιρι τα υπόλοιπα μέλη της Ευρωλίγκας δεν αποφασίσουν ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν σέβεται θεσμούς όπως η οικογένεια, που δεν σέβεται ούτε καν το πένθος του άλλου, να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εμάς, πόσο μάλλον να διοικεί τη διοργάνωση, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει και δεν θα έχει θέση σε αυτή την παρωδία.

Ο αθλητισμός στηρίζεται σε ανθρώπους. Και εσύ δεν θυμίζεις πια σε τίποτα άνθρωπο.