ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ !!!

by on 27 December 2017

Του Νίκου Πάσχου

Συλλάβετε τους φωνασκούντες  και σπρώχνοντες   στους  πλειστηριασμούς, στην μπουζού κατ ευθείαν αυτοί …. και να αφήσουμε ήσυχους  τους  εκπλειστηριάζοντες και τα κοράκια να κάνουν δουλειά τους παρακαλώ  !!

Συλλάβετε  εκείνα τα   παιδάκια που τρέχουν στα σκαλιά της Βουλής και πετούν φειγ βολάν, οι  Ρουβίκωνες  είναι????, ρε πιάστε τους, άκου τρεχαλητά στη βουλή, τι είναι η Βουλή ………. ?

Συλλάβετε τους διαδηλώνοντες  Συνταξιούχους , η τουλάχιστο δείρτε τους, κάντε κάτι, τι θέλουν αυτοί, δεν έχουν ακούσει ότι τα ταμεία είναι άδεια γιατί αυτοί τα έφαγαν ??? 

Λιτά παιδιά λιτά  τώρα !!!

Συλλάβετε και τα άλλα τα  κακά παιδιά που σπάνε κάτι τζαμαρίες  και αυτοί Ρουβίκωνες  δεν  είναι????

Συλλάβετε και τους αναρχικούς των Εξαρχείων,  αυτοί είναι και πολλοί και κακοί, πιάστε τους

Μπείτε στα πανεπιστήμια και συλλάβετε όλους όσους  φωνασκούν και ασχημονούν,  φοιτητές  είναι ? και αυτούς   που  κρύβονται εκεί στα καταγώγια του ασύλου  τη μέρα  και βγαίνουν τις νύχτες στα πέριξ σαν βρικόλακες  !!!

Να συλλάβετε και αυτούς  που επί  δεκαετίες κατέστρεφαν την πλουσιότερη χώρα του κόσμου και την φτωχοποίησαν και αυτή  και το Λαό της και φωνασκούν και ασχημονούν ακόμα και κουνούν και το δάχτυλο, λίγο τό χεις  να κουνούν το δάχτυλο ?? μέσα στην μπουζού κι αυτοί, μαζί με τους διαδηλώνοντες των πλειστηριασμών, τα ίδια αδικήματα είναι !!!

Να συλλάβετε τους πάντες !!!! να ησυχάσουμε…

Να κάτι σαν τη Βόρεια Κορέα…. δεν έχει διαδηλωτές,  ούτε  Ρουβίκωνες , ούτε  φωνασκούντες , ούτε ασχημονούντες, κάτι σαν του “τάφου σιωπή” …….. να έχει μόνο χειροκροτητές  και θυμιατά ???  …….?

να ησυχάσουμε παιδιά….

να ησυχάσουμε, αρκετά  !!!