ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΕΜΙΝΑ

by on 26 January 2011

Μπράβο ρε Σεμίνα, ριξτε μια ματιά στο mediasoup.gr και διαβάστε τη συνέντευξη της στο Έθνος της Κυριακής αξίσει το κόπο.

ΤΟ ΓΚΡΟΤΕΣΚΟ
Έχω την αίσθηση ότι την απόφαση να αποδράσεις από την τηλεόραση την πήρες  από  μια  απόλυτη αηδία και … τρελή απογοήτευση που ένιωσες βλέποντάς την να είναι σε απόλυτο κατήφορο.   Καταρχήν πρόκειται για…κατήφορο;


”Οχι, πρόκειται γι ανήφορο, αλλά σαν κι αυτόν, εκείνου του μυστήριου δρόμου της Πεντέλης, που ενώ νομίζεις ότι ανεβαίνεις, κατηφορίζεις. Όσο για αηδία, μην υπερβάλλουμε, όλα είναι υπέροχα στην οθόνη, η ελληνική τηλεόραση έχει πια τους νέους αγαπημένους της ήρωες  και πορεύεται μια χαρά μ’ αυτούς. Κάποτε θα λένε ”η Εποχή του Παροξυσμού του ζεύγους Μανωλίδου και Αδώνιδος του Μεγαλοπρεπούς”, αυτοί είναι πλέον, οι διαχειριστές της τηλεοπτικής ιλαροτραγωδίας. Είναι πανταχού παρόντες και βεβαίως όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν. Τους θαυμάζω και τους φοβάμαι. Ζω μια εποχή, που το γκροτέσκο, δεν ήταν προετοιμασμένο για να την περιγράψει. Αν καταφέρναμε ν’ αποσυνθέσουμε επιστημονικά τον σκληρό πυρήνα της βλακείας, θα κατέρεε αυτομάτως όλη η τηλεόραση.”