ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟΥΛΗ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΩΡΑ … ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ….

by on 14 November 2015

Μια ασυνήθιστη προειδοποίηση στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος, λέγοντας ότι οι «συνεχείς προσπάθειες» από ευρωπαίους αξιωματούχους να διαλύσουν τον κυβερνητικό συνασπισμό στην Ελλάδα ενδέχεται να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ελέγξει τα σύνορά της και να κρατήσει έξω τους τζιχαντιστές που επιχειρούν να διεισδύσουν στην Ευρώπη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα The Times, ο υπουργός Αμυνας έκανε λόγο για «bullying» από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο με σκοπό να αναγκάσουν την Ελλάδα σε «μια πλήρη και ολοκληρωτική οικονομική παράδοση».

«Αυτή η χυδαία ανάμιξη στις ελληνικές εσωτερικές υποθέσεις δεν είναι απλά ανήκουστη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά είναι ανήθικη και επικίνδυνη. Αν η Ελλάδα φύγει, τότε θα τεθούν σε κίνδυνο πολλά περισσότερα από τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και το ευρώ», δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ο Πάνος Καμμένος.

«Η Ευρώπη πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι διατηρώντας την Ελλάδα σταθερή, το μέτωπο της Δύσης κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) είναι ασφαλές. Αλλά αν εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την ευρωζώνη, κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

«Αν αυτά τα κύματα μεταναστών αυξηθούν, τότε η απειλή των εισερχόμενων εξτρεμιστικών στοιχείων δεν θα αυξηθεί μόνο για την Ελλάδα αλλά και για το σύνολο της Δύσης», προειδοποίησε ο κ. Καμμένος.

Tanea – 07/04/2015 23:19

Καμμένος: Αν η Ευρώπη χτυπήσει την Ελλάδα, στέλνουμε τους μετανάστες Βερολίνο

«Μεταξύ αυτών των μεταναστών, εάν υπάρχουν και κάποιοι που έχουν περάσει και για τους οποίους δεν έχει ελεγχθεί αν βρίσκονται στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους, θα είναι ευθύνη της Ευρώπης που θα έχει αποφασίσει να χτυπήσει την Ελλάδα», δήλωσε στο εθνικό συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο κυβερνητικός εταίρος.

Αν οι εταίροι-πιστωτές προσπαθήσουν να χτυπήσουν την Ελλάδα, τότε η ελληνική κυβέρνηση θα αναστείλει τη συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ» και θα στείλει τους μετανάστες που βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος «στο Βερολίνο», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο εθνικό συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Τονίζει δε πως θα είναι εξολοκλήρου ευθύνη της Ευρώπης, «η οποία θα έχει χτυπήσει την Ελλάδα», αν ανάμεσα στους μετανάστες που θα προωθηθούν στην Ε.Ε. υπάρχουν και άτομα που «βρίσκονται στο πλευρό» του Ισλαμικού Κράτους.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη στήριξή του για τις προσπάθειες του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους.

Για τον κ. Βαρουφάκη, επισήμανε πως «έμεινε όρθιος» στο Eurogroup τη στιγμή που «ήταν μόνος του, με 18 απέναντί του». Για τον ΥΠΕΞ, είπε πως περιέγραψε σωστά την κυβερνητική πολιτική όταν προειδοποίησε πως αν η Ελλάδα πέσει «θα γίνει πύλη τζιχαντιστών, ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προχωρήσει σε πολιτικές λιτότητας που θα οδηγήσουν σε περαιτέρω ανεργία, ούτε θα ακολουθήσει «εντολές που θα οδηγήσουν, με τη βαριά φορολόγηση, στη δήμευση της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσία».

«Διαπραγματευόμαστε, έχοντας αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω σε πολιτικές που οδήγησαν την Ελλάδα στο χάος, την ελληνική οικογένεια στην εξαθλίωση» πρόσθεσε.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι «κανείς δεν θα μείνει ατιμώρητος», ειδικά για τις υποθέσεις των «μαύρων» εξοπλιστικών στο υπουργείο Άμυνας.

skai.gr – ΑΜΠΕ Δημοσίευση: 08/03/2015 – 18:51

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟΥΛΗ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΩΡΑ … ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ….