ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ !!! Ο ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΣ FUCHTEL ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ … ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑΚΙ ΤΟΥΣ ! *(upd)

by on 26 July 2014

Φτύστε κατάμουτρα τα κουκούτσια από τα δαμάσκηνα, στους Fuchtelαδες στους mediaρχες και στα παπαγαλάκια τους. Σύσσωμα τα λαμόγια μας φλόμωσαν στη μαλακία του «Τρελαίνεται» για δαμάσκηνα ο Φούχτελ» Του φτιάχνουν και προφίλ !!! Μια οδοντίατρος μόνο βρέθηκε να τα έχει … μεγάλα ! Μπράβο κοριτσάρα μου !!!

«Δεν παραλαμβάνουμε φάρμακα λες και είμαστε ιθαγενείς, ακούτε;» Αυτό φώναξε η οδοντίατρος του Κέντρου Υγείας Καλλονής, με άλλους εργαζόμενους και γιατρούς, χθες το μεσημέρι στον Γερμανό αξιωματούχο Χ. Γ. Φούχτελ που έκανε περιοδεία στη Λέσβο και μετέφερε υγειονομικό υλικό – χορηγία μιας κλινικής της Βαυαρίας προς το νησί. Χαρακτηρίζοντας «δήθεν πανηγύρι» και «δήθεν ελεημοσύνη» τη γερμανική αποστολή, γιατροί και εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Καλλονής εμπόδισαν την παράδοση των φαρμάκων.

Μόνο η «Εφημερίδα των Συντακτών» με ανταπόκριση της  Ανθής Παζιάνου,  είχε την είδηση και μπράβο τους. Οι υπόλοιποι υποτελείς μας ενημέρωναν για τα δαμάσκηνα. Προφανέστατα με το αζημίωτο…   

*(upd) – koutipandoras.gr

Ο Φούχτελ τους πήγε υποσέντονα ελεημοσύνης εκ Βαυαρίας αλλά οι γιατροί του ΕΣΥ αρνήθηκαν τον εξευτελισμό

Προχθές Πέμπτη 24/7, έκπληκτοι οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Καλλονής Λέσβου είδαν να φτάνει επί τόπου ολόκληρη κουστωδία με επικεφαλής τον «πολύ» κ. Φούχτελ και παρατρεχάμενους τον πρόεδρο του ΙΣΑ κ. Πατούλη, τον πρόεδρο του τοπικού ιατρικού συλλόγου και τον δήμαρχο κ. Βουνάτσο. Φυσικά από δίπλα οι αναγκαίες κάμερες, φωτογράφοι κλπ … Ο στόχος απροκάλυπτα εμφανής : να δοθεί «φιλανθρωπικό σόου» από τον «γκαουλάϊτερ» και την συνοδεία του πως τάχα ελεημονεί το συγκεκριμένο «αναξιοπαθόν» Κέντρο Υγείας του ΕΣΥ με κάτι κούτες υλικού προερχόμενες από κλινικές της … Βαυαρίας (!), που περιείχαν υποσέντονα (!!) και διάφορα άλλα είδη. Σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα, οι εργαζόμενοι ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ αρνούμενοι τον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.

Εδώ προκύπτουν μια σειρά ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης.

1) Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας ήταν ενημερωμένη για το φιλανθρωπικό σόου του κ. Φούχτελ;

Υποθέτουμε πως ήταν, αφού λίγες μέρες πριν ο κ. Πατούλης και ο κ. Βορίδης τα έλεγαν τετ α τετ σε χλιδάτο κοσμικό πάρτι, άρα δεν μπορεί όλο και κάτι θα έφερε η κουβέντα περί Φούχτελ και Μυτιλήνης.

Από πού κι ως πού λοιπόν ο Έλληνας Υπουργός Υγείας επιτρέπει στον εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης να «πουλάει μούρη» δωρίζοντας σε μονάδα ευθύνης του υπουργείου υγείας σεντόνια, πάπιες κλπ ? Είπαμε κ. Βορίδη, χατζηαβάτηδες της τρόικας, αλλά ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΑ ?

2) Τι δουλειά είχε ο κ. Πατούλης στην Μυτιλήνη να κάνει τον κολαούζο του κ. Φούχτελ ? Σημειώνεται πως παλιότερα ο κ. Πατούλης διέψευδε κατηγορηματικά πως ανήκει στην «λίστα δημάρχων Φούχτελ». Τώρα γιατί έσπευσε να εμφανιστεί στο σόου δωρεάς από … «Βαυαρική κλινική» υλικού προς ελληνικό Κέντρο Υγείας του ΕΣΥ ? Τώρα, μην δούμε καμιά ανακοίνωση «δεν ήξερα, δεν είδα, με ξεγέλασε ο παπα – Στρατής», γιατί θα γελάνε και οι πέτρες …

3) Η Εκκλησία της Ελλάδας γνώριζε πως διαδικασίες της ΜΚΟ «Αγκαλιά» αξιοποιούνται από τους γερμανούς προτέκτορες για προπαγανδιστικούς λόγους ? Πάντως ο π. Στρατής Δήμου υπεύθυνος της ΜΚΟ φαίνεται να έχει «λερωμένη τη φωλιά του» από τα ίδια του τα λεγόμενα στα τοπικά ΜΜΕ : «…ήταν να παραδώσουμε τα φάρμακα και υγειονομικό υλικό από κλινική στη Βαυαρία, στο Κέντρο Υγείας Καλλονής. Κάποιοι τα έβαλαν με τους Γερμανούς και όχι μαζί μας. Για το πώς αντέδρασαν εκείνοι, αλλά και για τον τρόπο που ήρθαν οι Γερμανοί, εμείς δεν έχουμε καμία ανάμειξη. Εμείς θέλουμε απλώς να βοηθήσουμε τον κόσμο». Οφείλει άμεσα η Αρχιεπισκοπή να γνωστοποιήσει αν γνωρίζει και εγκρίνει τέτοιες διαδικασίες που υποτίθεται πως γίνονται υπό την αιγίδα της, δηλαδή κάποια «κλινική στη Βαυαρία» να κάνει επικοινωνιακού τύπου «ελεημοσύνη» προς ελληνική δημόσια υγειονομική μονάδα.

Πόσο ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ είναι αλήθεια να βλέπεις τους εκπροσώπους του Δ΄ Ράιχ του γερμανικού τραπεζικού κεφαλαίου που έχουν επιβάλλει καταστροφικές περικοπές στην δημόσια υγεία, να έρχονται εκ των υστέρων και να πουλάνε φιλανθρωπία. Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι …

Πόσο ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ είναι επίσης να βλέπεις από κοντά κολαούζους στο σόου εκπροσώπους, έστω και δευτεροκλασάτους, του αστικού πολιτικού συστήματος που εφαρμόζει την καταστροφική πολιτική της χούντας κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ … Τους βοηθούς των δημίων δηλαδή να δίνουν ψίχουλα ελεημοσύνης στα θύματα …

Πηγή: Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών