ΜΠΟΜΠΟΛΑ και ΣΙΑ ΓΕΡΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…

by on 31 December 2013

Η  αρχή έγινε. Μετά τη συμφωνία, το χρήμα ξεκίνησε να ρέει άφθονο προς τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, την Ολυμπία Οδό, τη Νέα Οδό, την Κεντρική Οδό και τις κοινοπραξίες των κατασκευαστών των τεσσάρων αυτοκινητοδρόμων, σύμφωνα με την «Καθημερινή».

Μην περιμένετε, όμως, να δείτε. οργασμό εργασιών στα εργοτάξια κατά την εορταστική έξοδο. Το τελικό πλάνο με βάση το οποίο θα επανεκκινηθούν τα έργα οριστικοποιείται αυτές τις ημέρες και αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από το νέο έτος.

Στόχος είναι μέχρι τον Μάρτιο οι εργασίες να κινούνται στον μέγιστο δυνατό ρυθμό, καθώς τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης είναι οριακά. Την προηγούμενη Δευτέρα. λοιπόν, μετά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι υπηρεσίες των υπουργείων, ο νόμος 4219/2013, με τον οποίο κυρώθηκαν οι τροποποιήσεις στις τέσσερις συμβάσεις παραχώρησης δημοσιεύθηκε και τέθηκε σε ισχύ. Όπως προέβλεπαν οι αναθεωρημένες συμφωνίες, το Δημόσιο θα ενέκρινε την ίδια ημέρα τη διάθεση ενός μεγάλου τμήματος των αποζημιώσεων και της χρηματοδότησης για κάθε έργο, συνολικά 866 εκατ. ευρώ.

 σ.σ. και με τα νέα διόδια ΄΄φωτιά΄΄ άντε το αργότερο από 1 ης Φεβρουαρίου. –

– ο λουμπινιάρης.-