ΜΠΕΝΥ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΩΝ.

by on 27 February 2014

Η τραγική ανεπάρκεια αυτού του πολιτικού συστήματος με το συγκεκριμένης, χαμηλότατης ποιότητας πολιτικό προσωπικό, αποτυπώνεται, δυστυχώς, για πολλοστή φορά στην επικαιρότητα με αφορμή τα δραματικά γεγονότα στην Ουκρανία.

Αν τυχόν διαβάσατε κάτι, την όποια ανησυχία για το τελευταίο μεγάλο τμήμα του Ελληνισμού, με πάνω από 150 χιλιάδες ομοεθνείς μας, που από αιώνες ζει στην ανατολική Ουκρανία και ειδική στην περιοχή της Κριμαίας, να μας το πείτε για να μη ζούμε στην πλάνη.

ΒΕΒΑΙΩΣ, από τον Ευ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, δεν περιμένουμε να έχει τέτοιου είδους ανησυχίες καθώς είναι απασχολημένος με την προσωπική του επιβίωση, με το…κλάδεμα της Ελιάς ΑΛΛΑ από την Αριστερά, που υποτίθεται ότι πρεσβεύει μίαν άλλη αντίληψη για την Ελλάδα, θα περίμενε κανείς περισσότερα.

 Εις μάτην.

 Και ας απειλούνται οι ζωές των Ελλήνων της ευρύτερης Μαύρης Θάλασσας από στίφη Τατάρων και νεοναζιστών.

σ.σ.  μαράθηκε πριν καν ανθίσει το μόρφωμα της Ελιάς, και σαν έτοιμο από καιρό ενεφανίσθη στο προσκήνιο το Ποτάμι           του (και καλά ) αντισυστημικού Στ. Θεοδωράκη.

΄΄Μετρήστε΄΄ τηλεοπτική προβολή, αφιερώματα και υμνωδίες στο Ποτάμι, του εκλεκτού του Συστήματος Στ. Θοδωράκη, lobbystaράδες και τα ξανά λέμε.

Υ.Γ. και τώρα, που δεν προχωράει η Ελιά, που θα παρείχε σκιά στην πολιτική ένδεια του Ευ. Βενιζέλου τι γίνεται;

Πως θα καλυφθεί τώρα ο πολύς Αντιπρόεδρος- Υπουργός Εξωτερικών- κατά δήλωσιν του α/α Πρωθυπουργός κ.λ.π, κ.λ.π Ευ. Βενιζέλος με τα δανειακά και αγύριστα του ΠΑΣΟΚ στις τράπεζες.

 Θέλει να ΄΄σβήσει΄΄ το υπερχρεωμένο ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ ο πολύς Μπένυ και δεν βρίσκει τρόπο.

 ο  (παρά ) στρατιωτικός.