ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΣΟ, ΔΩΣΕ ….. ΔΩΣΕ …. ΔΩΣΕ …….ΠΟΝΟ !!!

by on 23 September 2014

Καταπέλτης κατά Σαμαρά και της πολιτικής της κυβέρνησης ο Γιώργος Κεφαλογιάννης (ή Μπαλαμούτσος), ένα από τα παλαιότερα στελέχη της ΝΔ στο νομό.

“Επειδή”, όπως επισημαίνει μ’ επιστολή του στην στήλη, “δεν πάει άλλο μ’ αυτή την αντιλαϊκή πολιτική που έχει φέρει σ’ εξαθλίωση τους μικρομεσαίους και τα χαμηλά στρώματα της κοινωνίας, θέλω να δηλώσω όχι μόνο ότι απέχω, αλλά καταγγέλλω και την πολιτική Σαμαρά, ο οποίος θα διαλύσει τη ΝΔ, κάτι που επιχείρησε να κάνει και στο παρελθόν με την “Πολιτική Ανοιξη” που ίδρυσε.

Έκανα υπομονή”, τονίζει ο κ. Κεφαλογιάννης “για το χατίρι των τριών βουλευτών της οικογένειάς μου, αλλά τώρα δεν αντέχω άλλο να βλέπω την καταστροφή της χώρας και του λαού μας.

Από το προεκλογικά “τέρμα στα χαράτσια”, φτάσαμε μετεκλογικά κι αφού μας άρπαξαν την ψήφο, στον ΕΝΦΙΑ που δεσμεύει τις περιουσίες που έγιναν με ιδρώτα και αίμα από έντιμους δουλευτάδες.

Τέλος για μένα η ΝΔ, έτσι όπως την κατάντησε ο Σαμαράς.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (Μπαλαμούτσος)”

Patris.gr

Σύντεκνε πέρσι το χειμώνα την βγάλαμε με φασόλια φακές και ρέγγα (ανά 15 μέρες, είναι ακριβή). Ρίξε καμιά ιδέα, γιατί φέτος δεν βγαίνουμε ούτε για αυτά !!!