ΜΠΑΓΛΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ……… ITALIANO

by on 16 November 2015

…χα!, χα!, χα! ακούς εκεί Dragan Baulovic.

ΠΑΣΧΟ μου, επειδή έχει φτάσει στα χέρια μου ένα o.t.c πακέτο ΕΥΡΩΒ στα 0,019 centsια, μπορείς να ρωτήσεις τον ειδικό συνεργάτη σου, Dragan Baulovic, μήπως το θέλει στα 0,028 centsια;

Θυμάσαι, που σου είχα πει πως ο super Mario θα καταφέρει στο τέλος να περάσει αυτό που έλεγε από τα μέσα Οκτωβρίου;

Στις 17 Οκτωβρίου έγραφε στην Καθημερινή, ο φίλος Γιάννης Παπαδογιάννης, ότι ο Ιταλός ζητά αποσύνδεση της ανακεφαλαιοποίησης από την αξιολόγηση του προγράμματος.

Το θέμα το΄ χε ανοίξει η γερμανική Wrtschaftswoche, αναφερόμενη στην σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης (τον Οκτώβριο) αποκαλύπτοντας τις πιέσεις του κεντρικού τραπεζίτη προκειμένου να αποδεσμευθούν τα χρήματα για τις τράπεζες μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και όχι μετά την πρώτη αξιολόγηση από τους δανειστές.

Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, είχε πει, άντε και καθυστέρησε λίγες μέρες, με το EWG της Πέμπτης να ανάβει το “πράσινο φως” για την αποδέσμευση των 10 δις ευρώ.

Πως τον βρίσκεις τον…φίλο σου τον Ιταλό;

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗ και ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

Ποιάν αυτήν, που θα γίνει στην καλύτερη περίπτωση μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου; Χα, χα, χα, χα !     

Για αυτό σε ξανά ρωτάω Πάσχο μου, εκείνο το ρημαδοshort στις τράπεζες και στον Large Cap, θα το κλείσεις ή να τα “γυρίσω” μόνος μου.

– εντίμως λουμπινιάρης-

και για τους πολύ “ψαγμένους” που αναζητούν “συμπτώσεις” πίσω από την επίθεση στο club Le Bataclan,

ας ανατρέξουν στις λεπτομέρειες της εμφάνισης των Angels of Death Metal στο Barby Club στο Tel- Aviv ( στις 12 Ιουλίου του 2015 ) και την κόντρα του αρχηγού τους Jesse Hughes με τον Roger Waters (των παλιών Pink Floyd) για το anti- Israel Bycott.

Μόνο στο lobbystas, μάγκες μου, τέτοιες “ψαγμενιές”.