ΜΙΧΑΛΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ 1000 ΑΤΟΜΑ ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 505 ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ;;;

by on 30 September 2016

Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα στις υποθέσεις, ήταν και ο πλειστηριασμός του μοναδικού σπιτιού μιας εξαμελούς οικογένειας, ο πατέρας της οποίας, όπως κι ένα από τα παιδιά της, είναι ανάπηροι. Η τράπεζα που προχωρεί τον πλειστηριασμό η Πειραιώς…

Εντός της αίθουσας δεν υπήρχε δικαστικός. Ήταν η συμβολαιογράφος Ιωάννα Μπιλίση – Χρουσαλά, η οποία συνεργάζεται με την Πειραιώς και είναι πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης

Μέχρι τις 17.00 περίμεναν προσφορές αλλά δεν παρουσιάστηκε κανένας να δώσει προσφορά. Συνολικά γινόταν 12 πλειστηριασμοί.

Είχε 150 άτομα μέσα στην αίθουσα και αλλά 50 που δεν τους επιτράπηκε καν να μπουν μέσα από δύο διμοιρίες ΜΑΤ

Κυρίως είχε κόσμο από ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και από ΛΑΕ, ΚΚΕ και ΕΠΑΜ. Οι περισσότεροι φοιτητές

Σε παλιότερο πλειστηριασμό έχει πέσει πιο πολύ ξύλο και έγιναν και συλλήψεις.

Είχε και πολλά μέσα ενημέρωσης.

Μια δημοσιογράφο από το STAR δεν την άφησαν να μπει μέσα…

Στο Μαξίμου τρόμαξαν και έδωσαν λεφτά για να σπάσει η απεργία του ΟΑΣΘ, γιατί επικρατεί μεγάλη αγανάκτηση.

Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα κατεστημένο από δημάρχους εκκλησία νομαρχία και ποδοσφαιρικούς συλλόγους που δύσκολα σπάει.

Ο Σπρίτζης έχει δίκιο αλλά…

Οι πληροφορίες μου Μιχάλη λένε ότι την επόμενη Τετάρτη θα έχει 1000 άτομα. Θα επαληθευτούν ; Τι εκτιμάς εσύ ;

Υ.Γ. Μιχάλη πως το έλεγες. Οι τράπεζες δεν θέλουν τα σπίτια τι να τα κάνουν ;

ΣΗΜ: Το πιο σημαντικό είναι πως οι περισσότεροι από αυτούς που τους παίρνουν τα σπίτια οι τράπεζες, ντρέπονται γι αυτό. Δεν θέλουν να το μάθει κανείς. Υπάρχουν περιπτώσεις που διώχνουν αυτούς που τους υποστηρίζουν. Ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός πήρε έκταση γιατί δημοσιοποιήθηκε μέσω facebook.

«ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ» ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ…

Συνεχίζεται…

Επιστολή-έκκληση συμπαράστασης του Μιχάλη Π. προς τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 16:00 με 17:00 στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης είναι ο πλειστηριασμός του μοναδικού ακινήτου που έχουμε τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου. Ένα διαμέρισμα 86 τετραγωνικών μέτρων, δωρεά από τον δάσκαλο πατέρα μου, που αγοράστηκε με δάνειο διάρκειας 40 χρόνων, πριν από 45 περίπου χρόνια.

Είχα μια εταιρία Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. και σαν υπεργολάβος, εγκατέστησα τους πομπούς για την ψηφιακή τηλεόραση της ΕΡΤ Α.Ε. και κατασκεύασα το σύγχρονο STUDIO Δ’ της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ, βρήκε τρόπο να πληρώσει τους υπεργολάβους-Ιταλικές εταιρίες και την έκπτωτη εταιρία, αφήνοντας παντελώς απλήρωτη την δική μου εταιρία. Για το θέμα ενημερώθηκε ο τότε αρμόδιος Υπουργός, οι μετέπειτα Υπουργοί και το γραφείο του Πρωθυπουργού, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, παρά μόνο υποσχέσεις.

Για τα έργα αυτά, πήρα δάνεια και έβαλα το σπίτι μου εγγύηση για το κεφάλαιο κίνησης της εταιρίας μου. Αφήνοντας με απλήρωτο η ΕΡΤ, δεν  μπορούσα να αποπληρώσω τις υποχρεώσεις μου, και ταυτόχρονα από την πίεση των καταστάσεων αυτών, καταστράφηκε η υγεία μου, αφήνοντάς με ολικά ανάπηρο με πολλά και σοβαρότατα προβλήματα.

Εγώ είμαι ένας ολικά ανάπηρος, με ποσοστό αναπηρίας 85% πιστοποιημένο από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας, (ΚΕ.Π.Α.)  με πολλά και πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Σημειώνω ότι δεν έχω κανένα εισόδημα, ούτε σύνταξη, ούτε και κανένα επίδομα αναπηρίας από πουθενά. Δεν έχω κανένα έσοδο, διότι ενώ κατέθεσα τα δικαιολογητικά και την αίτηση για κρίση από επιτροπή για χορήγηση ποσοστού αναπηρίας για συνταξιοδότηση το 2010, λόγω κατάργησης των επιτροπών και την δημιουργία των ΚΕΠΑ, μου επέστρεψαν με συστημένο τον φάκελό που είχα καταθέσει, ενημερώνοντάς με ότι πρέπει να ξεκινήσω τη διαδικασία αυτή από την αρχή στα ΚΕΠΑ. Τελικά,  πέρασα από επιτροπή και πήρα την απόφαση στα τέλη του 2014.’ Ολα αυτά τα χρόνια που δεν εργαζόμουν το ταμείο μου, ο ΟΑΕΕ, με χρέωνε με εισφορές και τελικά δεν μου χορήγησαν σύνταξη, λόγω οφειλών!!!!! Επίσης, δεν μου χορηγήθηκε ούτε το πενιχρό επίδομα βαριάς αναπηρίας για τους ίδιους λόγους!!!!

Είμαι πολύτεκνος πατέρας 4 παιδιών, με το ένα από τα παιδιά μου αυτιστικό, ανάπηρο με ποσοστό αναπηρίας 80% πιστοποιημένο από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας, (ΚΕ.Π.Α.)

Έχω μηδενικό εισόδημα, είμαι άπορος με βιβλιάριο απορίας του Δήμου μου, για να μπορώ να έχω τα στοιχειώδη φάρμακα που χρειάζομαι για να κρατηθώ στη ζωή.

Είμαι στη διαδικασία υπαγωγής στον νόμο 3869/2010 Κατσέλη, αλλά οι τράπεζες δεν μου χορηγούν τα απαραίτητα για την υπαγωγή στην προστασία του νόμου αντίγραφα δανειακών συμβάσεων, παρ’ όλο το μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής μου από την υποβολή της αίτησης χορήγησης, επικαλούμενες τη συγχώνευση και τη δυσκολία στην αναζήτηση παλιών συμβάσεων.

Το ακίνητο αυτό, είναι το μοναδικό μας περιουσιακό στοιχείο, και η τράπεζα το γνωρίζει αυτό. Παρ όλα αυτά συνεχίζει στον πλειστηριασμό του.