ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΜΚ; ΣΤΟ 1,20; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ;

by on 31 July 2014

Του Αλιέως.

Ολοταχώς για νέες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου από τις 4 συστημικές τράπεζες. Στα πόσα θα κάνει την αμκ της η Πειραιώς…? Στα πόσα…?

Από τους τραπεζίτες θα ειπωθεί, ότι οι νέες- ΤΡΙΤΕΣ- αμκ θα γίνουν ώστε να καλυφθούν εκ των προτέρων οι όποιες αναφορές της ΕΚΤ ούτως ώστε τα ελληνικά ιδρύματα να είναι ακόμη πιο θωρακισμένα. Πως ακριβώς το είχε πει η κ. Σακελλαρίου του ΤΧΣ, η οποία επιθυμεί διακαώς τη μετακίνηση της στην ΤτΕ…? ακριβώς αυτό, δλδ το αντίθετο!

Στην πιάτσα αποτελεί κοινό μυστικό, πως η τράπεζα που επείγεται να προχωρήσει σε αύξηση είναι η Πειραιώς με τον Μιχάλη (Σάλλα ) να έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση. Τον λόγο τον έχετε διαβάσει ΜΟΝΟΝ στο lobbystas και πουθενά αλλού σε κανένα συστημικό ΜΜΕ, site, blog κ.λ.π.  Ο lobbystas- μετά από εντατικό φροντιστήριο από τον el Mago- ΠΡΩΤΟΣ αποκάλυψε πως κατ΄ αρχήν ο Μιχάλης (Σάλλας ) είχε… χάσει τον ύπνο του στο ενδεχόμενο να τον βρει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με το ποσοστό του ΤΧΣ (δλδ του Δημοσίου) σε υψηλά επίπεδα.

Ο Μιχάλης (Σάλλας) επείγεται να πάει σε αμκ, ενώ μύχιες ανησυχίες ΄΄τρώγουν΄΄ και τους διοικούντες την Alpha Bank. Το ποσοστό του ΤΧΣ είναι υψηλό και στο ενδεχόμενο, που αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ ο άνωθεν διορισμός Ράπανου (από τον Σαμαρά )θα είναι ΄΄χάδι΄΄ μπροστά σε αυτό, που φοβούνται ότι θα πάθουν οι..Μαντζούνηδες.

΄΄Φορετές΄΄ διοικήσεις από τον…Τσακαλώτο, τον…Δραγασάκη για να μην αναφερθώ στον..Σκουρλέτη.

Κατ΄  επείγουσες αυξήσεις κεφαλαίου ώστε να μειωθεί όσο περισσότερο γίνεται η συμμετοχή του ΤΧΣ, προκειμένου να προβλεφθούν τα χειρότερα.

Έχει καλό inside η ευνοημένη του Συστήματος κ. Σακελλαρίου για αυτό και επείγεται επίσης να μετακινηθεί από το ΤΧΣ στην ΤτΕ.

Και μια, που ο λόγος για την καλλίπυγο διευθύνουσα του Ταμείου θα έχει ακούσει από τους ανθρώπους της στην Πειραιώς, πως οι ενδεικτικές τιμές που ακούγονται για την προωθούμενη αμκ είναι χαμηλότερες των 1,30 για να μην πω 1,20 ευρώ. Ετσι δεν είναι?