ΜΙΜΗ, ωρέ ΜΙΜΗ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ…. ΜΠΑΙΛΑ ;;;

by on 22 October 2019

Μίμη εκείνο το άσμα του Στελάρα όλα τα λεφτά…

 …Μη ζητάς να βρεις καλό μπέσα μη ζητάς στων ανθρώπων τις καρδιές μέσα μην κοιτάς.

 Οι μισοί καλοί σε μοναστηριού κελί κι οι άλλοι στο τρελάδικο από κακό κι απ’ άδικο

Μη ζητάς να βρεις καλό μη βαρυγκομάς και τα πάθη η ζωή τα `φτιαξε για μας…

Θυμάσαι Μίμη εκείνα τα  πενήντα τρανταχτά ονόματα Ελλήνων εφοπλιστών, επιχειρηματιών αλλά και πολιτικών με «ύποπτες συναλλαγές» που έγιναν μέσω του Ελληνογερμανού τραπεζίτη Παύλου Μπάιλα και που εντόπισαν οι ελβετικές δικαστικές αρχές έπειτα από πολύμηνη έρευνα και κάτω από πλήρη μυστικότητα και παρέδωσαν στους Έλληνες οικονομικούς εισαγγελείς για περαιτέρω έρευνα ;;;

Η “λίστα Μπάιλα” που παραδόθηκε στους Έλληνες οικονομικούς εισαγγελείς συντάχθηκε από τις ελβετικές δικαστικές αρχές έπειτα από έρευνα ενός ολόκληρου έτους και αφού προηγουμένως, παραμονές των Χριστουγέννων του 2014, προφυλάκισαν τον Παύλο Μπάιλα.

Μίμη, ξέρεις ότι  πρόκειται για πενήντα λογαριασμούς Ελλήνων πολιτών, μέσω των οποίων οι ελληνικές Αρχές όφειλαν να οδηγηθούν και να ερευνηθουν οι τραπεζικοί κόμβοι που καταλήγουν στις “δεξαμενές” με τις μίζες και το μαύρο πολιτικό χρήμα.

Οι Ελβετοί  Μίμη μου “άνοιξαν” όλες τις «επαφές» του Μπάιλα, ακόμα και τις τηλεφωνικές, και εξακρίβωσαν τις συναντήσεις του και την ηλεκτρονική του αλληλογραφία. Από αυτόν τον έλεγχο δημιουργήθηκε η πρώτη γκάμα προσώπων που έγινε “φύλλο και φτερό”.

Με προσέχεις Μίμη μου ;;;

Και επειδή είσαι ενήμερος για την τελευταίο καταδίκη του Παύλου πριν λίγα 24ωρα, για το ξέπλυμα του Άκη στην Ελβετία, να ξέρεις ότι είναι έξω, γιατί έχει εκτίσει ήδη την ποινή του κατά την προφυλάκιση του, ενώ έχει ασκήσει και έφεση.

Μίμη εγώ θα δώσω ένα από τα 50 ονόματα.

Αυτό της Γιάννας

Αληθεύει ότι θα κανείς μεγάλη φιγούρα με την λίστα Μπάιλα ;;;

Συνεχίζεται