ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ κ. ΝΟΤΗ …

by on 17 Δεκεμβρίου 2013

Δεν γίναμε σοφότεροι με τα ΠΟΘΕΝ αλλά χωρίς ΕΣΧΕΣ των ΄΄εθνοπατέρων΄΄  ( τρομάρα τους) αλλά 2-3 ενδεικτικά ενδιαφέροντα αναδείχθηκαν.

Εκτός από την προβεβλημένη περίπτωση του Δημ. Τσουκαλά ( νυν ΣΥΡΙΖΑίου αλλά μεγαλουργήσαντος στα της ΟΤΟΕ επί ΠΑΣΟΚοκρατίας και δη με τις ΄΄πλάτες΄΄ του παντοδύναμου Κουσελά- ξέρει εκείνος γιατί τον προώθησε στην Ομοσπονδία) των Τσακαλώτου- Σταθάκη με τις business στις J P Morgan κ.λ.π

    βγήκε και ένα ΄΄λαυράκι΄΄ , που αφορά εν ενεργεία υφυπουργό του Οικονομικού Επιτελείου.

Μπορεί ο υφυπουργός Αναπτυξης- περί ου ο λόγος- Νότης Μηταράκης να αρνείται πεισματικά και κατηγορηματικά τις σχέσεις του με την καναδική εταιρεία εξόρυξης χρυσού Eldorado Gold, που δραστηριοποιείται στην Χαλκιδική και τον Εβρο αλλά ως φαίνεται, τον διαψεύδει το ίδιο του το πόθεν έσχες.

  Την πληροφορία μου την έδωσε καλός συνάδελφος & πηγή μου από την Θεσσαλονίκη και επιβεβαιώνεται.

Ετσι ο Ν. Μηταράκης δηλώνει, ότι κατέχει τίτλους αξίας άνω των 155.000 λιρών Αγγλίας της εταιρείας Fil UK Pension Fund, θυγατρικής του ομίλου Fidelity. Ο εν λόγω όμιλος έχει εξασφαλίσει μέσω της συμμετοχής του στήν Eldorado Gold άδειες για την εκμετάλλευση των χρυσορυχείων στις δύο περιοχές. Τα ακίνητα, που δηλώνει ότι αγόρασε στο Λονδίνο- αξίας πάνω από 1,3 εκατ. ευρώ προφανώς και δεν μας αφορά-.

Ωστόσο εύλογο είναι το ερώτημα για τον υφυπουργό- ο οποίος είναι αρμόδιος και για τις επενδύσεις χρυσού στην Ελλάδα- για το ΠΟΘΕΝ των τίτλων της Fil UK εάν αποκτήθηκαν την περίοδο, που εγκρίνονταν οι σχετικές περιβαλλοντικές άδειες.

σ.σ. θερμό ευχαριστώ για τον φίλο Σ.Α, που με ΄΄πονήρεψε΄΄…

  – ο λουμπινιάρης.-

Be the first to comment!
 
Leave a reply »