ΛΟΥΜΠΙΝΙΕΣ. Με Gin Tanqueray- Rangpur. (*) για καλό βραδάκι,

by on 12 March 2014

ΑΓΟΡΕΣ. Συνεχίστηκε η διόρθωση στην Φραγκφούρτη, με τον DAX σε κλίση προς τις 9,188.69 μονάδες.

Οσο…αγριεύει η Αγκελα στον Βλαδίμηρο, τόσο θα πιέζονται οι μετοχές των γερμανικών επιχειρήσεων.

ΜΑΡΚΕΤΑ. Οχι άσχημα, με τον ΓΔ οριακά μείον στις 1.359,81 και με τον FT25 στις 436,39 μονάδες.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Παράσταση από Alpha με τη μετοχή στα 0,708 (+ 3,51%) αλλά και το warrant λίγο χαμηλότερα στα 1,40 ευρώ. Με πλεονέκτημα- σε κάθε περίπτωση- πηγαίνει στην α.μ.κ της.

ΕΘΝΙΚΗ. Κράτησε τα 3,80 ευρώ. Εάν με το ΜΟΔ καλύψει παραπάνω από τα μισά των αναγκών της τότε μπορεί να βγει η πρόβλεψη της Deutsche Bank για 4,50 ευρώ.

ΟΤΕ. Σήμερα πήρε την σκυτάλη από ΔΕΗ και ΟΠΑΠ. Τις προηγούμενες 2-3 εβδομάδες ΄΄έτρεξαν΄΄ ΔΕΗ και ΟΠΑΠ από σήμερα φαίνεται πως μετακυλήθηκαν κεφάλαια στον ΟΤΕ. Απόδοση 36% για τη μετοχή του Οργανισμού, από την αρχή του έτους.

Πάντως τα 13,18 ευρώ είναι ΄΄νέο υψηλό΄΄ μετά το προηγούμενο 13,16 της 7 ης Μαρτίου.

OTE-ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Πάντως η χρηματιστηριακή της Πειραιώς βάζει τον πήχη στα 13,5 ευρώ.

ΓΕΚ/Τέρνα. Νέα υψηλή τιμή στα 4,10 ευρώ σημειώθηκε για τη μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, που αντιστοιχεί σε επίπεδα Σεπτεμβρίου 2010. Θεαματική επαναφορά της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ που σε διάστημα εβδομάδας αλλά και μήνα σημειώνει καλύτερη απόδοση από την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.Με την καταγραφή νέων υψηλών στα 2,49 ευρώ ολοκληρώνεται για την Intralot ένας κύκλος που ξεκίνησε από τις 16 Μαΐου 2013. Πλέον η μετοχή της επανέρχεται σε επίπεδα τιμών των αρχών Μαΐου 2011.

Νέα υψηλή τιμή στα 4,14 ευρώ για την ΕΛΛΑΚΤΩΡ, που ξεπερνά τα προχθεσινά 4,08 ευρώ. Με βάση την τρέχουσα τιμή, η ΕΛΛΑΚΤΩΡ επανέρχεται στις κορυφές της 10ης/2/2011 (4,13 ευρώ) που εάν διασπάσει ανοδικά βλέπει προς τα 5 ευρώ.

ΚΕΚΡΟΨ. Για τον φίλο giorgos, το ψάχνουμε καθώς ήταν εκτός…χαρτοφυλακίου μας. Σύνθεση Σωκ. Κόκκαλης 21,45%, Στ. Ψυχάρης 21,58% και ΓΕΚ/Τέρνα 23,91% του μ.κ. Πηγαίνει για αύξηση έως 4 εκατ. ευρώ ( με αποτίμηση στα 6,17 εκατ. ευρώ) και σημαντικές ζημίες χρήσης. Εάν δεν έχει απαρτία η γ.σ της 21/3 θα επαναληφθεί την Πρωταπριλιά.

Πιστεύω, πως θα βγάλουμε άκρη.

WOOD για EUROBANK.  Πέριξ των 0,44 ευρώ η αύξηση, χωρίς ΤΧΣ, υψηλότερη με τη συμμετοχή του Με χθεσινό report της, η WOOD&Co δίνει τιμή αύξησης πέριξ των 0,44 ευρώ για την Eurobank, χωρίς όμως συμμετοχή του ΤΧΣ και υψηλότερη αν μετάσχει το Ταμείο και θεωρεί ότι μετά από αύξηση 2,5 δισ. ευρώ, η τράπεζα θα είναι η ισχυρότερη κεφαλαιακά στην ελληνική αγορά. …

ΥΠΟΓΑ CAPITAL. Για τα παιδιά και συναγωνιστές της Υπόγας του Capital, ρίχνετε ματιές που ρίχνετε στον lobbystas ( και θερμοευχαριστούμε) στέλνετε κανά διαγραμματάκι, αναλυσούλα. Φερ΄ειπείν ο giorgos ψάχνει για ΚΕΚΡΟΨ. Εχουμε κάτι, τι παίζει;

ΚΛΜ. Με αυξημένες συναλλαγές ενισχύθηκε το ΚΛΜάκι  στα 0,697 ευρώ. Χωρίς τους Κλουκιναίους (από τα τέλη Ιανουαρίου ) αλλά με ενισχυμένο τον Λουκά ( Σπεντζάρη) και τον ΄΄μικρό΄΄ Αβραάμ περιμένουμε πιο δραστήριες καταστάσεις. Με εννοείτε…;

ΚΑΡΕΛΙΑΣ. Α ρε ! Πάσχο, ΄΄φωτιές΄΄ έβαλες. Με μόλις 183 κομμάτια στο + 9% και στα 234,30 ευρώ. Αποτίμηση σχεδόν 6 Attica Bank. Και με την οικογένεια Καρέλια να ελέγχει το 92% του μ.κ. Ούτε…ψύλλο καλαματιανό, δεν βρίσκεις ρε Πάσχο με τόσο ΄΄στεγνό΄΄ free float. Νισάφι.

ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ. Δικαίωση, στα 1,92 ευρώ η μετοχή της οικογενειακής αλευροβιομηχανίας. Αποτίμηση στα 12,8 εκατ. ευρώ.

ΙΝΤΚΑ. Εμμονή μου έχει γίνει το ρημαδόχαρτο. Αντε άλλο ένα +2,04% στα 0,858 ευρώ. Το υψηλό του στα 0,868 από τις 21/2/2014.

AUTOHELLAS. Νέο υψηλό στα 10,10 ευρώ. Ρε μπας και έχουν μπερδέψει την ΟΤΟΕΛ με την ΑΡ.ΑΙΓ. Για τρελλή…πτήση μιλάμε. Μας τα είχε πει εδώ και καιρό ο el M;ago, Πάσχο μου αλλά.

ΣΑΡΑΝΤΗΣ. Και αυτός νέο υψηλό στα 7,45 ευρώ αλλά με μόλις 375 κομμάτια. Ούτε 2.780 ευρώ δεν ξόδεψαν τα αδέλφια.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ. Δανείζομαι από σχετικό θέμα του Θαν. Σταυρόπουλο εκτιμήσεις 2-3 σωστών παιδιών.

Τι λέει ο Σπ. Παπαθανασίου (SOLIDUS) ο οποίος θεωρεί ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στο προσεχές χρονικό διάστημα είναι οι εκθέσεις των διεθνών οίκων αξιολόγησης (Standard&Poor’s: 21 Μαρτίου, Moody’s: 4 Απριλίου, Fitch: 23 Μαΐου), η επιβεβαίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος της χώρας από τη Eurostat στις 23 Απριλίου και η τελική απόφαση για τη βιωσιμότητα του εληνικού χρέους τον Ιούνιο.

Ο Λ. Παπαιωάννου (Fast Finance) βλέπει πως εξαργυρώνοντας το θετικό momentum, το Χ.Α. μπορεί να οδηγηθεί στους τεχνικούς στόχους των 1.385-1.500 μονάδων έως το τέλος του έτους.

Αντίστοιχες κινήσεις με σημαντικές διασπάσεις τεχνικών σημείων έχουν κάνει και μετοχές κυρίως της υψηλής κεφαλαιοποίησης όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΜΥΤΙΛ, ΕΧΑΕ, ΜΟΗ, ΓΕΚ, δίνοντας υψηλότερους τεχνικούς στόχους.

Ο Μ. Χατζηδάκης (ΒΕΤΑ ) εκτιμά πως το  Χ.Α. στην παρούσα φάση αποτιμά θετικά τη μείωση του συντελεστή κινδύνου της χώρας όπως τιμολογείται στα spreads των ομολόγων, δημιουργώντας κλίμα προσδοκιών για την κάλυψη του χρηματοδοτικού δημοσιονομικού κενού ίσως και πριν από το Πάσχα.

Είμαστε σε καλό δρόμο lobbystaράδες μου.

ΧΑΚΟΡ.  Σημαντικός τριγωνικός σχηματισμός έχει δημιουργηθεί από την κίνηση της μετοχής.

Ο τίτλος έχει διασπάσει ανοδικά τους εκθετικούς κινητούς 12, 50 και 200 ημ.  – καθώς και τον απλό κμο 200 ημ. – έχοντας αποκτήσει την ορμή για ανοδική διαφυγή από την G ,του σχηματισμοί G-G1.

από το freeforumstocks.blogspot.gr

  (*) γνώστης μου έχει μιλήσει για το Rahgpur. Ισως το μόνο που αποστάζεται 4 φορές.

Προσωπικά μου αρέσει το Ν Ten, αλλά περιμένω…κεράσματα για την ΓΕΚάρα.

άντε και καλή έξοδο σε όσους… κατηφορίσουν

– ο λουμπινιάρης.-