ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΝΕΑ ΚΑΡΙΕΡΑ. ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ;

by on 19 Δεκεμβρίου 2014

Όλα ξεκίνησαν όταν έσκασε η είδηση ότι ο Γιώργος Προβόπουλος έγινε αγρότης στα Κύθηρα. Η παραγωγή αγουρελαίου του πρώην κεντρικού τραπεζίτη, ενεργοποίησε τους ανθρώπους της ΕΛΑΪΣ-Unilever, οι οποίοι προσέγγισαν αμέσως τον λαδά. Η πρόταση τους έπεσε σαν βόμβα στην αγορά. Γιώργο θέλουμε να συνεργαστείς μαζί μας. Σύμβουλος ελαιολάδου…  

Τα νέα καθήκοντα του θα περιλαμβάνουν:

Παρακολούθηση  τις καλλιέργειας, από την εποχή ακόμα της ανθοφορίας της ελιάς, σε όλη την Ελλάδα.

Επισκέψεις στα λιοτρίβια, κατά την περίοδο της άλεσης της ελιάς, στις πιο σημαντικές ελαιοπαραγωγικές περιοχές της χώρας.

Επιτόπου γευσιγνωσία για την σωστή επιλογή λαδιών.

Το συμβόλαιο προβλέπει:

Διάθεση γρήγορου αυτοκινήτου με εκπαιδευμένο οδηγό

Εταιρική χρυσή πιστωτική κάρτα

Καλάθι με προϊόντα της εταιρίας όπως Skip, Fissan, Pummaro, AXE, Bιταμ, Zwan, Vaseline κ.τ.λ

Το σύνολο των απολαβών, μισθός ασφάλιση και παροχές, ξεπερνούν κατά τις πρώτες πληροφορίες τα 20.000 ευρώ μηνιαίως.

Η δε προσωπική παραγωγή αγουρελαίου, του πρώην τραπεζίτη στα Κύθηρα, θα διατίθεται αποκλειστικά μέσω της πολυεθνικής, στην Νέα Υόρκη σε prive VIP CLUB φέροντας το brand …. by George.

Σε απαίτηση του πρώην τραπεζίτη για την επιλογή βοηθού του η Unilever συμφώνησε άμεσα.

Η επιλογή του Πέτρου Λεωτσάκου από την πλευρά Προβόπουλου έγκειται, ότι ο Πέτρος γνωρίζει άριστα, εκτός του τραπεζικού ρεπορτάζ και από λάδια. Εκ Μάνης και μην ξέρει από λάδια;  

ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ;

Υ.Γ. Στα φιλόδοξα μελλοντικά σχέδια προβλέπεται ίδρυση σχολής ΟLIVE OIL SEMINARS με πιστοποίηση από το φορέα TÜV Rheinland Hellas, σύμφωνα με τις διαδικασίες της και τις προδιαγραφές της. Τα σεμινάρια θα καλύπτουν σε βάθος  όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζεται να αποκτήσουν όσοι θέλουν να:

ασχοληθούν αποτελεσματικά με την καλλιέργεια ελαιώνων

μάθουν τις τεχνικές και τις διαδικασίες για την παραγωγή υψηλής ποιότητος εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου από το χωράφι μέχρι και την τυποποίηση

αποκτήσουν τις γνώσεις και την τεχνική πως να αξιολογούν οργανοληπτικά τα παρθένα ελαιόλαδα βρίσκοντας τα θετικά τους χαρακτηριστικά η και τα ελαττώματα τους.  

Πάντα υπό την έμπειρη καθοδήγηση του δοκιμαστή & σύμβουλο ελαιολάδου Γιώργου Προβόπουλου.

Σημ: Γιώργη να προσέχεις τον δάκο…

comments
 
Leave a reply »