ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ; (ή γιατί η Pratt & Whitney, άναψε μεγάλες λαμπάδες)

by on 4 March 2015

Κύριε Πάνο στριμωγμένο σε βλέπω στην αναμνηστική. Σε αντίθεση με τον Γιώργο Τρουλινό, Ceo της INTRACOM Defense Electronics που είναι άνετος και ωραίος, κοιτώντας με ένα ελαφρύ μειδίαμα τον φακό. Στην διεθνή έκθεση “IDEX 2015”, στο Abu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων , συμμετείχαν 12 ελληνικές εταιρίες. Δεν θα κρίνω εγώ αν η συμμετοχή ήταν μεγάλη ή μικρή. Στη πιάτσα λένε ότι ο αριθμός των συμμετοχών ήταν για κλάματα. Μπορεί να διαρρέονται από άσπονδους «φίλους» σου. Για αυτό δεν παίρνω θέση.

Το “Ελληνικό Περίπτερο” οργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Πλήρωσε δλδ τον λογαριασμό. Ο εκθεσιακός χώρος της IDE (INTRACOM Defense Electronics) ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ του Ελληνικού Περιπτέρου. Που σημαίνει ότι το Υπουργείο επινοικίασε ή πλήρωσε τον λογαριασμό και για την IDE;

Όλο το πακετάκι εκεί όσον αφορά την ελληνική αποστολή, διαμονή φαγητό κ.τ.λ πόσο πληρώθηκε; Πάνω κάτω δεν θέλουμε τιμολόγια.

Τέλος κύριε Πάνο αυτή την ΤΕΡΑΣΤΙΑ συμφωνία, το πρώτο μεγάλο DEAL όπως έγραψαν πολλοί συνάδελφοι, που η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία θα επισκευάζει και συντηρεί στο εξής τα μαχητικά αεροσκάδη Mirage 2000-9 της Αεροπορίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα την κάνει η “EAB” μέσω της «1Source Aero Services A.E» όπου το 51% ανήκει στην Pratt & Whitney.

Η Pratt & Whitney, πρέπει να σου ανάψει λαμπάδα κύριε Πάνο για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ DEAL που έκλεισες. Ή κάνω λάθος;